DraGo70
Iskusan
- Poruka
- 6.561
Rekao Oli Ren.
A juče isto tako lepo rekao: Potpisivanje SSP nema nikakve veze sa statusom Kosova!!!
E hebiga sada...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekao Oli Ren.
svasta cu ja da cujem od tebe. kina nije razvijena? ameri procenjuju da bi za manje od 10 god. kina mogla postati ako ovako nastavi ekonomski razvijenija od njih. toliko. i nisu zemlja u tranziciji. oni su komunisti i ne zele da postanu demokratska drzava.
ti pravo zboris. steta sto te niko ne slusa. treba da pricamo kako je albanija OKUPIRALA deo srbije. da je to glavni deo problema. treba uvek prozivati albaniju. secate se kako su prozivali srbiju predhodnih ratova?Kosovo i Metohija će ostati matica Srbije.
Pošto ste proterali sve Srbe odozdo,mačem,kamom i jamama, nemojte očekivati ni trunku samilosti kada se budemo vraćali.
Tih 2.000.000 šiptara koje pominju pojedinci (a ima ih najviše 1.300.000) biće vraćeni tamo odakle su i došli.
250.000 šiptara koji su živeli u našoj državi posle 2.svetskog rata ostaće, kao i njihovi direktni potomci.Naravno ako budu mogli da dokažu svoje poreklo.Za ostale nisam siguran.
ako pobedi dzon mekejn, bice gore nego sa busom, mekej je naoruzavao albance. ako pobedi klintonka, mozda nam se vrate i medlin olbrajt i ricard holbruk. inace u pristini postoji ulica hilari klinton. njen muz nas je bombardovao, mislim da bismo imali slican tretman.E sada su me ubedili...
Npr. da je politika SAD prema Kosovu i Srbiji bila drugačija za vreme dok su na vlasti bili demokrate sa Bil Klintonom na čelu (bombardovanje 1999) i republikanci sa Bušom na čelu (nezakonito priznanje Kosova)..
Baš je drugačija politika (zavisno od toga KO JE NA VLASTI U SAD)...
Ovaj Ivan bi stvarno mogao nešto pametnije da radi nego da piše svašta na forumu![]()
E stvarno su se doveli na tanak led... što volim ovako dobre poznavaoce istorije, politike...
Hvala Kyo na objektivnosti.
ako pobedi dzon mekejn, bice gore nego sa busom, mekej je naoruzavao albance. ako pobedi klintonka, mozda nam se vrate i medlin olbrajt i ricard holbruk. inace u pristini postoji ulica hilari klinton. njen muz nas je bombardovao, mislim da bismo imali slican tretman.
obama je jedini koji spominje da je ukupna spoljnja politika amerike u zadnjih 10ak godina katastrofalna.
E sada su me ubedili...
Npr. da je politika SAD prema Kosovu i Srbiji bila drugačija za vreme dok su na vlasti bili demokrate sa Bil Klintonom na čelu (bombardovanje 1999) i republikanci sa Bušom na čelu (nezakonito priznanje Kosova)..
Baš je drugačija politika (zavisno od toga KO JE NA VLASTI U SAD)...
Ovaj Ivan bi stvarno mogao nešto pametnije da radi nego da piše svašta na forumu![]()
E stvarno su se doveli na tanak led... što volim ovako dobre poznavaoce istorije, politike...
Hvala Kyo na objektivnosti.
vucic dobio dojavu i nije evakuisao svoju majku iz TE zgrade? i tako je vucic kriv sto je TA zgrada bombardovana? a po zenevskoj konvenciji nije zabranjeno ciljati novinare?
mi smo glupi.
svasta cu ja da cujem od tebe. kina nije razvijena? ameri procenjuju da bi za manje od 10 god. kina mogla postati ako ovako nastavi ekonomski razvijenija od njih. toliko. i nisu zemlja u tranziciji. oni su komunisti i ne zele da postanu demokratska drzava.
ko bi tebe razumeo...
evo, zbog tvojih teorija, uzeo sam i dodatne casove istorije.
A former British colony, it gained independence from the United Kingdom in 1960 and became a Commonwealth republic in 1961.
sto bi rekli: dobili su nezavisnost 1960. srbija je tada bila deo sfrj. i nikako nisu mogli da priznaju nezavisni kipar sve dok nije nastala republika srbija kao nezavisna? ili ti tvrdis da je tito bio srpska marioneta.
Jesi ti prirodno glup ili to od lekova? Zagrada se odnosila na ono "slobodan"...posebno mi se dopadaju tvoje reci
a kako bi ti nazvao kipar???
u cemu je problem? situacija slicna kao u srbiji. turci okupirali deo kipra, a kipar zadrzao svoj naziv.
Ma voli on tako da lupeta s vremena na vreme
E, sada to što je Kina treća ekonomska sila sveta i što svetski ekonomisti predviđaju da će za 10-ak godina možda preteći i SAD i to što predviđaju da će među 10 najrazvijenijih ekonomskih sila na svetu biti verovatno i Indija i Brazil... nema veze.
Bitno je da oni mantraju kako su Kosovo priznale najjače i najrazvijenije zemlje na svetu: Burkina Faso, Senegal, Litvanija...![]()
nema na čemu...čitam te kao knjigu...
magija je to...a o umeju samo veštice ko ja
![]()