Najzenstveniji parfem

Sladak, jak, lagan, njezan...

Ali Dune je dovoljno :ok:
Aha. Pa evo, ja ne volim slatke i jake mirise. Podsećaju me na jednu baba-tetku koja je bila nemačka gastarbajterka, imala stil kao nemačka gastarbajterka, i koristila industrijske količine tih slatkih parfema.
Isto se sećam neko vreme kad je svaka druga devojka nosila onaj ''dinjasti'' parfem. Prvi put kad sam ga onjušio bio mi je zanimljiv, posle mi se pegla bacala.

Uglavnom, kad razmislim, zaista mislim da je najbolje bez parfema. Neki lagani antiperspirant i to je sve.

ne znam koji je najzenstveniji, ali ubedljivo najveci krs koji sam u zivotu pomirisala je angel, bilo koja varijanta. i to je jedan od retkih parfema sa kojim svi mirisu isto - kao obilno posecerene sveze ispecene krofne, ali ne donace neko one koje se prave na veliko po po raznim lancima restorana i slicno. pegla mi se od tog parfema.

Ali imamo iskustva :)

Nikako ženski parfemi koji koketiraju sa muškim notama. Takođe ne ni unisex parfemi. Žene se tripuju na to, ali čini mi se da to muškarci uglavnom ne vole.

Da, i meni se cini da vole ne previse slatkaste i ne previse reske (to je meni ta muska nota o kojoj pricas). Valjda vole izrazajne, ali tople mirise, ako se to tako moze reci. Nemam pojma, ja to malo zenski opisujem...

Back