Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Који је најздравији?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А оно типа смеђи, кокосов..verovatno med
smeđi šećeriКоји је најздравији?
najsladji med je medved kad je maliverovatno med
Medom. Ili ubaciš bananu, ona je slatka.Не користим много шећер па кад већ користим шта бисте препоручили да буде за заслађивање. рецимо јутрос доручковао мусли и корнфлекс.. чим мало засладити а да буде здраво?
Natopis nekoliko prepolovljenih urmi ili suvih sljiva ili malo suvog grozdja u cinijici vode preko noci i onda ujutru ta voda bude toliko slatka da u njoj mozes da pravis taj musli, kornfleks i sl. bez ikakvog dodatnog secera... a to (natopljeno) suvo voce pojedes u tom istom dorucku.Не користим много шећер па кад већ користим шта бисте препоручили да буде за заслађивање. рецимо јутрос доручковао мусли и корнфлекс.. чим мало засладити а да буде здраво?
Nisam seceras ali sam jednom lizao sladoled od stevije , jos me ova uvredila mislila je da sam seceras.može i stevia, kao suplement za nas šećeraše...
Ima i koka kola i pepsi od stevie, ali nema kod nasNisam seceras ali sam jednom lizao sladoled od stevije , jos me ova uvredila mislila je da sam seceras.
Ja rekao hocu da probam , svasta.
Ljudi su tako bukvalni .. smanjite secere ljudiii.
Malo trziste , verovatno ne bi prodali ni 10% u odnosu na klasicnu koka kolu pa nece da se cimaju oko toga.Ima i koka kola i pepsi od stevie, ali nema kod nas![]()
Gde se kupuje stevia i pošto je?Ima i koka kola i pepsi od stevie, ali nema kod nas![]()
-II-verovatno med
google mi dade https://stevia.rs/Gde se kupuje stevia i pošto je?