Najzalosnija pesma

Ja sam poprilicno hladna osoba tako da me je tesko rasplakati al su mi tuzne Sarah McLachlan-Angel,Eric Clapton-Tears in Heaven,Evanescence - My Immortal,The Fary-How to Save a Life,....
Ima ih bas puno...
Blink-182 - Adam's Song,i ova mi je dosta tuzna.

Da, i kompozicije koje su naveli Nadrealista i Ledi. I hvala vam na pominjanju. Baš sam skoro pričala sa prijateljima o Gnossienne, kako sam se nešto uspavala i probudila me je ta kompozicija. Osećala sam beskrajnu, neutešnu tugu. Nisam mogla da se setim kako se zove.

Gnossienne No.1, uuuu, sa tim se ponekad "drogiram", obozavam :klap:. Toliko jednostavna tema koja se ponavlja (kao Ravelov "Bolero") ali tako magicna i prosto te hipnotise i tera da je slusas na repeat, zar ne?

Da, i kompozicije koje su naveli Nadrealista i Ledi. I hvala vam na pominjanju. Baš sam skoro pričala sa prijateljima o Gnossienne, kako sam se nešto uspavala i probudila me je ta kompozicija. Osećala sam beskrajnu, neutešnu tugu. Nisam mogla da se setim kako se zove.

Upravo tako. Bili su mi potrebni meseci da je pronađem, ali uspela sam najzad. Inače, cela kolekcija (u nedostatku bolje reči) Gnossiennes 1-6 je izuzetna...

Back