Ocrni me sad. 8)senoviti:dana naleti na nekog naivka pa ga beskrupulozno iskoristi..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocrni me sad. 8)senoviti:dana naleti na nekog naivka pa ga beskrupulozno iskoristi..![]()
sis:To je garantovano Aca jer on sigurno nije odavno
vesela se ebe na svaki sat...
W.A.S.P.:сјеба ме аца ... има још времена ...
хвала, саћу и ја позовем мог клона ...Ne brini se moj klon ce da glasa za tebe
мож и то да се среди ....Slabo mi ide sa anketama ali mislim da bi bilo lepo da se postavi anketa kom forumasu je najmanji. Mislim, garant bih ja bio izglasan ali bi zbog komentara bilo rata do istrebljenja.
W.A.S.P.:мож и то да се среди ....
Pa, ono, ti si faca, niko ne misli da si zagoreo... 8)zgodan&nezgodan:kako mene nema na anketi???
Gazdarica:Ako su oni zagorjeliji od mene, mogu samo da zamislim kako im je u njihovoj kozhi... :shock:
Vesela_zena_beogradska:Gledam rezultate glasanja .. ala su ovi shto su mi dali glas pronicljivi
Bojanakg, CakiCoka, chika_doktor, colle75, Dana2503, Derer, DJM, Mannibals, SiIent Bob, [[Darko_91]] *
Nije malo 18 dana, nije malo ..![]()
ti?!inspirion:Da je wasp stavio mene, verujem da bi sve forumašice glasale za mene. Koliko sam ih samo spamovao sa nepristojnim ponudama
Hm... dosta njih zbog preterane tvrdoglavosti propuste puno dobrih stvari u zivotu...Vesela_zena_beogradska:Zbog neke svoje principijelnosti sam prekinula kontakt sa zadnjim likom sa kojim sam bila skoro dva meseca u shemi i chak je bilo i prilichno lepo, ali .. no, htedoh da ga pozovem vec vishe puta, ali ne mogu, ne da mi se, uzmem slushalicu u ruku pa je vratim, jbg, mnogo sam chvrsta u svojim odlukama, a mislim da i on mene zove, ne mogu da tvrdim, ali cesto mi zazvoni telefon u vecernjim satima, i cutanje ... minut dva tishine i klik, tu-tuuu. Moram da krenem dalje.
Vesela_zena_beogradska:Gledam rezultate glasanja .. ala su ovi shto su mi dali glas pronicljivi
Bojanakg, CakiCoka, chika_doktor, colle75, Dana2503, Derer, DJM, Mannibals, SiIent Bob, [[Darko_91]] *
Nije malo 18 dana, nije malo ..![]()