Најзагорелији форумаш

ко је најзагорелији?

• w.a.s.p.

• zex

• orgazmma

• Cika_Doktor

• vesela

• dana

• aleksej

• hard as a rock

• jandrla

• aca, koji god da mu je sad nik

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zbog neke svoje principijelnosti sam prekinula kontakt sa zadnjim likom sa kojim sam bila skoro dva meseca u shemi i chak je bilo i prilichno lepo, ali .. no, htedoh da ga pozovem vec vishe puta, ali ne mogu, ne da mi se, uzmem slushalicu u ruku pa je vratim, jbg, mnogo sam chvrsta u svojim odlukama, a mislim da i on mene zove, ne mogu da tvrdim, ali cesto mi zazvoni telefon u vecernjim satima, i cutanje ... minut dva tishine i klik, tu-tuuu. Moram da krenem dalje.

Vesela_zena_beogradska:
Zbog neke svoje principijelnosti sam prekinula kontakt sa zadnjim likom sa kojim sam bila skoro dva meseca u shemi i chak je bilo i prilichno lepo, ali .. no, htedoh da ga pozovem vec vishe puta, ali ne mogu, ne da mi se, uzmem slushalicu u ruku pa je vratim, jbg, mnogo sam chvrsta u svojim odlukama, a mislim da i on mene zove, ne mogu da tvrdim, ali cesto mi zazvoni telefon u vecernjim satima, i cutanje ... minut dva tishine i klik, tu-tuuu. Moram da krenem dalje.
Hm... dosta njih zbog preterane tvrdoglavosti propuste puno dobrih stvari u zivotu...
Ako nesto jako zelim, uopste mi ne smeta da se malo ponizim... :wink:
Sta dobijam time ako zapnem za neki svoj princip, a u sustini patim?
Nista... cak mi ni ego nije nahranjen dovoljno + osecaj neke tuge...

Vesela. ovo ja sebe nesto analiziram i kontam, ne osecaj se prozvanom :-D

Back