Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 49.542
Aham, a zna se koje su naprednjacke....ajd ne lupaj...znam da je obrisano dosta naloga....stavise znam i ko radi na twiteru...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Након рата, Југославија се нашла у тешком економском стању. Могућност спровођења економске реформе и постављања основа за будући економски развој изгледала је мало вероватна без значајне спољне помоћи. Политичка веза са Совјетским Савезом и покушај решавања економских проблема у тесној сарадњи са источноевропским земљама показали су се грешком у сваком погледу. С друге стране, економска сарадња са западним земљама, јединим потенцијалним изворима значајне помоћи, практично је заустављена управо због Москве. Сходно томе, када је током 1947. године америчка понуда економске помоћи дата у облику Маршаловог плана, југословенска влада је због добрих односа са Москвом одбила да учествује у овом програму, премда су економске предности које би произашле из учешћа у Маршаловом плану биле очигледне југословенским комунистима чак и у то време. Међутим, након раскида са Москвом, мада не и формално као део Маршаловог плана, Југославија је прихватили блиске економске односе са Западом, па сходно томе и кредите америчких инвестиционих банака, истих оних које су учествовале у Маршалавом плану, и на којима се заправо подигла.Marsalov plan nema veze sa Jugoslavijom jer je poceo pre raskida sa SSSR. Stavise, Amerikanci su nudili Marsalov plan i SSSR kao ipak saveznickoj zemlji, ali Rusi su to odbili i naterali i ostale komi zemlje da to urade medju kojima je bila i Jugoslavija kao i Finska koja nije bila komunisticka ali je bila u vazalnom odnosu prema SSSR.
Pomoc koju je Amerika uputila Jugoslaviji posle Joskinog NE, bila je visestruko manja nego da smo bili deo Marsalovog plana.
Ko je samo činio Dos?
Ko je tu bio spreman da izvrši lustraciju?
Možda 10% njih...znaci fail.
Ti si povezan u samom vrhu silikonske DOlineAham, a zna se koje su naprednjacke....ajd ne lupaj...znam da je obrisano dosta naloga....stavise znam i ko radi na twiteru...
Užas, ali si u pravu!pa ne bas. Za 50g, kada izumre nas narastaj koji je imao tu nesrecu da zivi u njegovom ludilu, Sloba ce biti mucenik koji je izrucen na Vidovdan. Mislim on je to vec i danas.
DOS i DS nisu vršili lustraciju jer su konstantno želeli da vladaju na strahu povratka 90-tih.Ko je samo činio Dos?
DOS i DS nisu vršili lustraciju jer su konstantno želeli da vladaju na strahu povratka 90-tih.
Tadićeva greška je što je pomogao da SNS stvori partiju.
Trebao je da ih cepka na sitne deliće, podmićuje, preti i ucenjuje kompromitujućim materijalima radikale među sobom i tako radi isto što i Vučić sada celoj opozciji.
Trebao je dovodi svoje opozicionare da glume umerene nacionaliste i tako stvara svoj Establishment potiskujući stari Miloševićev Establishment.
I tako postepeno prevodi Srbiju na Zapad.
E tada je trebao da lustrira kad bi imao svoje nacionalističke klovnove poput onog Mlađe Đorđevića i sličnih.
Doduše to sada Vučić radi isto samo mnogo bahatije, kriminalnije i šašavije pa se svima gadi javna medijska i politička scena, ali narod to voli i to ti je.
Ništa od toga, mislim spomenika.
Za lustraciju su bili Čanak i još možda Protić i Batić. Ključne figure Koštunica i Djindjić protiv. Zato vladavine obojice nisu dugo trajale u suštini.Ko je samo činio Dos?
Коштуњави је био човек удбе, а дон Ђинђолино војне безбедности која га је и убила.Za lustraciju su bili Čanak i još možda Protić i Batić. Ključne figure Koštunica i Djindjić protiv. Zato vladavine obojice nisu dugo trajale u suštini.