najviše oboooožavam

• Začetnik teme Začetnik teme ®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

tada:

• optrčite jedan maraatončić

• kupite, zalijepite i izgickate set nonktiju vještačkijeg

• lupite se šakom po čelu

• baČite monitor Proz window

• zaboli vas uvce (pričvrljeno) ;-)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ех, тежак је живот нас Нет манијака! :roll:
Ето, синоћ причам са једним занимљивим, кад се појави ,из чиста мира, ''Database error'', ја се смрзнем, а он ме теши да не бринем, и да ће и вечерас бити на Крсти! 8-)
Е, сад бринем шта ћу за вечерас...оно...кад је мени најлепше, а снови о cyber sexu се распрше! :shock: :wink: :arrow:
Да л' да изгризем ноктиће ил' да скачем кроз прозор њему у наручје?! :oops: :-D

..kako sam se ja prestravila kad sam to vidjela prvi put, pa sam pitala na"odgovori i pitanja", kako znash da si banovan :smile:

...a gore mi je bilo...tek se prijavila, a oni menjali neshto ovdje na forumu, onih par dana...a ja mislim, shta je sad ovo, nisam zjala ni za jedan ruchak na'vatala, a vec me izbacili... :smile:
Nema ni gljive, bez ove livade... striktni parazit...

ljudi imam ideju, aj sad da kad 'zashlajfuje' krsta da pocnemo da ih bombardujemo mailovima(samo kliknete na ono 'thnical staff'), onda ce da se smore stom ima hiljade forumasa salje ludacke mailove i ima da poprave ovu krstaricu (mogli su joj nadenuti ime titanik posto 'tone' na svakih 15 minta)

Astrodita:
ех, тежак је живот нас Нет манијака! :roll:
Ето, синоћ причам са једним занимљивим, кад се појави ,из чиста мира, ''Database error'', ја се смрзнем, а он ме теши да не бринем, и да ће и вечерас бити на Крсти! 8-)
Е, сад бринем шта ћу за вечерас...оно...кад је мени најлепше, а снови о cyber sexu се распрше! :shock: :wink: :arrow:
Да л' да изгризем ноктиће ил' да скачем кроз прозор њему у наручје?! :oops: :-D

Predji na mesindzer.

Back