kad me zatekne ova vajna obavijest 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konju jedannnnnnnnnnnrile_laki_oblak:ja najvise obozavam kad se vidim sa mojom majkom posle nekog vremena... ili kad odem kod njih na rucak... a ona me pita: 'sine, sta ces mama da ti spremi?" a ja kazem... jel zasluzio tata pitu sinoc? a nju sramota... i ona umesi sa sirom... posto tu najvise volim... i ja znam da je zasluzio... jer... ako ne umesi uopste, onda znam da nista nije dirao... ako umesi samo sa jajima, onda znam da je brckao nesto, al' da nije bilo bas sjajno... ako umesi sa sirom, onda znam da je zasluzio... a ako se slucajno desi da umesi sa spanacem... e, onda svi u kuci znamo da je briljirao... he... a to sto se nikad nisam navik'o na tu pitu sa spanacem.. pa... pricacui vam neki drugi put...![]()
rile_laki_oblak:ja najvise obozavam kad se vidim sa mojom majkom posle nekog vremena... ili kad odem kod njih na rucak... a ona me pita: 'sine, sta ces mama da ti spremi?" a ja kazem... jel zasluzio tata pitu sinoc? a nju sramota... i ona umesi sa sirom... posto tu najvise volim... i ja znam da je zasluzio... jer... ako ne umesi uopste, onda znam da nista nije dirao... ako umesi samo sa jajima, onda znam da je brckao nesto, al' da nije bilo bas sjajno... ako umesi sa sirom, onda znam da je zasluzio... a ako se slucajno desi da umesi sa spanacem... e, onda svi u kuci znamo da je briljirao... he... a to sto se nikad nisam navik'o na tu pitu sa spanacem.. pa... pricacui vam neki drugi put...![]()
rile_laki_oblak:ja najvise obozavam kad se vidim sa mojom majkom posle nekog vremena... ili kad odem kod njih na rucak... a ona me pita: 'sine, sta ces mama da ti spremi?" a ja kazem... jel zasluzio tata pitu sinoc? a nju sramota... i ona umesi sa sirom... posto tu najvise volim... i ja znam da je zasluzio... jer... ako ne umesi uopste, onda znam da nista nije dirao... ako umesi samo sa jajima, onda znam da je brckao nesto, al' da nije bilo bas sjajno... ako umesi sa sirom, onda znam da je zasluzio... a ako se slucajno desi da umesi sa spanacem... e, onda svi u kuci znamo da je briljirao... he... a to sto se nikad nisam navik'o na tu pitu sa spanacem.. pa... pricacui vam neki drugi put...![]()
giselle:ja tada razje*em ono refresh dugmence!![]()