@komso srbijanacКо је тај "неко" ко шапка Драшку Громовнику?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@komso srbijanacКо је тај "неко" ко шапка Драшку Громовнику?
Biljana je odlična , a sam film je objektivno srednje žalostan tj. ispodprosečan .Да ли је "из своје главе" или му је неко пришапнуо, свакако исправна идеја и иницијатива млађаног Драшка. Надам се да ће мала Биљана добити ово признање. Она јесте фасцинантно одиграла своју улогу, дала допринос апсолутно одличном филму "Дара из Јасеновца", али тај филм је нешто много више, и ако изузмемо аутошовинизмом заражен део међу Србљем и оне умова контаминираних дневном политиком, сви у роду српском су препознали важност филм, од режисера, сценаристе, комплетна екипа која је радила на филму до оног задњег гледаоца, зато признање малој Биљани није само признање предивној Дари него свима који су дали допринос у реализацији овог важног филма и ове наше преболне приче која је преко филма морала бити испричана,
Вјерујем да ће се то препознети и код признања донијети једина испрана одлука.
Како су Срби препознали важност филма и ове приче, и бројним пакосним душама то је донијело душевни немир, учествују данима у такмичењу ко ће више попљуваи филм, настоје га упрљати на било који начин, омаловажити, оставити који посрпдни коментар зачињен поганлуком, и овдје неки морају тему зачинити малициозношћу (барем они нека не беру бригу, није породица социјални случај, нити би отац, поносни Крајишник примио милостињу, други су научили на "садаку", а и реално који клиац се трпају у причи ако и тако само пљују по филму), било би добро да су макар ову тему поштедили своје пакости, али и разумиемо их, јаче је то од њих.
Малој Биљани свако добро и да је срећа прати.
У посту сам само поменуо и ту могућност поред оне да је "из своје главе"...а ти изгледа знаш..
Мораш пажљивије читати.Да ли је "из своје главе" или му је неко пришапнуо, свакако исправна идеја...
Нити покушавам, нити ме је то брига, ако уради нешто добро, увијек ћу написати, ако уради нешто што је по мени штетно, не по неке политичке опције, него по Српску, па и посредно, написаћуСве у свему, константно покушавате да увредите и омаловажите Драшка због година или због тога што је нечија мерионета.
У посту сам само поменуо и ту могућност поред оне да је "из своје главе" Мораш пажљивије читати.Нити покушавам, нити ме је то брига, ако уради нешто добро, увијек ћу написати, ако уради нешто што је по мени штетно, не по неке политичке опције, него по Српску, па и посредно, написаћу
Наравно да је раније био корисни идиот крајње љигавим типовима у врху те политичке опције, тј ПДП (а један од тих је Адам Шукало, тренутно посланик СНС у скпштини Србији од којег тешко да има љигавијег, дали таквог подржваш?), и наравно да мали Драшко прави отклон од те улоге корисног идиотатаквим љигавцима и тај заокрет ка родољубљу је више него видљив.
Чак је између двије емисије код србомрсца Хаџифејзовића гдје га је у првој овај излаватио направио велики заокрет, већ у другој је издоминирао, толико да је овај србомрзац почео правити гримасе и виленити (лик има "шифру", ако нема морао би је добити). Ето да га похвалим.
У правилу избјегавам одговарати људима умова контаминираних политиком и који све гледају кроз дилему моји/њихово, моја једина политика је добробит или штета Српској и мом роду, ако било који политичар ради на штету, то ћу написати, ако уради нешто добро, и то ћу написати, а сад што неки то не могу схватити, није до мене.,
Па кад нема више награде Седам Секретара СКОЈ-а онда морају да се младима дају те са називима измишљених историјских личности.Oće li zbog filma da joj daju orden mikloša obilića?
Што мене питаш, питај Додика.Шта мислиш, ко Додику "дошаптава" шта да ради и шта да прича?
Што мене питаш, питај Додика.
******, Миклош Кобилович је био прави комесарПа кад нема више награде Седам Секретара СКОЈ-а онда морају да се младима дају те са називима измишљених историјских личности.
Moжда би био да је постојао. Да није измишљен у 19.веку.******, Миклош Кобилович је био прави комесар
Moжда би био да је постојао. Да није измишљен у 19.веку.
Toliko o filmu koji nisi gledao?Naravno. Na stranu sam film, šta je, kakav je i ostale priče oko samog filma koji inače nisam ni gledao, dete je odigralo jednu izuzetno tešku glumačku ulogu u jednom tako teškom filmu. Svakako joj treba odati priznanje i tako i motivisati ostalu decu da se posvete umetnosti.
O ideji da se to priznanje da Vučiću, neću ni da pričam. Jer ću početi da psujem.
Ajde sad, izmišljeni i Bochnjaci 93-će, i svi uBosni počeli da dodaju J ko po komandi od te godineMoжда би био да је постојао. Да није измишљен у 19.веку.