Najviša porodica na svetu ima prosečnu visinu od preko dva metra

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.908
Porodica Trapp u Esku, Minesota, zvanično je najviša porodica na svetu sa prosečnom visinom od 203,29 cm.

Krisi Trap voli da kaže da je najniža osoba u najvišoj porodici na svetu. Sa 191,2 cm, ona se definitivno kvalifikuje kao veoma visoka, posebno za ženu, ali je zaista najniža iz svoje uže porodice. Njen muž Skot je visok 202,7 cm, dok njene dve ćerke, Savana i Moli, mere 203,6 cm i 197,26 cm, respektivno.

Najmlađi član porodice Trap, Adam Trap, takođe je najviši sa 221,71 cm (7 stopa 3 inča). Zajedno imaju kombinovanu visinu jednaku dužini polovine teniskog terena!

tallest-family.jpg

Uvek se osetim nelagodno kad vidim ženu višu od sebe, a to se desilo jedno dva-tri puta u životu. Muškarac i nekako, ali toliko visoka žena ima sužen izbor partnera, najblaže rečeno.
Nije prirodno .
Ja imam dobru visinu i par puta sam video zenu koja je visa od mene ,doduse retko …ali opet neprirodno.
Tako i kod mene sto si opisao.

Porodica Trapp u Esku, Minesota, zvanično je najviša porodica na svetu sa prosečnom visinom od 203,29 cm.

Krisi Trap voli da kaže da je najniža osoba u najvišoj porodici na svetu. Sa 191,2 cm, ona se definitivno kvalifikuje kao veoma visoka, posebno za ženu, ali je zaista najniža iz svoje uže porodice. Njen muž Skot je visok 202,7 cm, dok njene dve ćerke, Savana i Moli, mere 203,6 cm i 197,26 cm, respektivno.

Najmlađi član porodice Trap, Adam Trap, takođe je najviši sa 221,71 cm (7 stopa 3 inča). Zajedno imaju kombinovanu visinu jednaku dužini polovine teniskog terena!

Pogledajte prilog 1143946
У Херцеговини је ово нормална појава!
Ево, мој брат од тетке (мајчина сестра) висок 198, супруга 192. Имао је три сина. Старији је био 218. Погинуо је у саобраћајној несрећи. Остали су му синови близанци по 214.
Мој прадеда по оцу био је висок 212 и имао је два сина. Један је био мој деда, 204 и његов брат 206.
За сестре не знам тачну висину.
И са мајчине и са очеве стране нема мушкарца испод 190!
Такве фамилије тамо су сасвим нормалне.

Pogledajte prilog 1143946
Ја сам са мојих 176-177cm патуљак у односу на њих.

У Херцеговини је ово нормална појава!
Ево, мој брат од тетке (мајчина сестра) висок 198, супруга 192. Имао је три сина. Старији је био 218. Погинуо је у саобраћајној несрећи. Остали су му синови близанци по 214.
Мој прадеда по оцу био је висок 212 и имао је два сина. Један је био мој деда, 204 и његов брат 206.
За сестре не знам тачну висину.
И са мајчине и са очеве стране нема мушкарца испод 190!
Такве фамилије тамо су сасвим нормалне.
Да, да напоменем, мог унука крстио је Бобан Марјановић (221).Сећам се, када ми је први пут ушао у стан, искривио ми се врат да би га погледао у очи а ја сам 198. Било ми је необично, навикао сам да су у 99% случајева људи нижи од мене и онда ова грдосија.

Херцеговци највиши људи на свету

ВАШИНГТОН - Према истраживању Америчког савета за науку и здравље, највиши људи на свету су Херцеговци, преноси Фена.

Претходна истраживања су на највише место сврставале Холандију, али најновије, које је предводио Павел Грасгрубер са чешког Масариковог универзитета, показало је да су у неким деловима БиХ мушкарци још виши.

Наводи се да је у Херцеговини просечна висина мушкараца 1,84 метара. (Танјуг)

Back