Najveći ženski TABU svih vremena...

ma znam ja to..... odem povremeno čisto da se razonodim;)....ali posle one pljuvačine totalno sam se razočarala.....nekad pomislim da pojedinci tamo ni nemaju mozak.:p

Svega može da nema ali orgazma nikako;)
Ma bravo. Al ozbiljno. :gace: (ovaj smajli je priklada za ovaj deo foruma :mrgreen:)

Ja kad nisam raspoložen ni ne prijavljujem se na Krstu. Ne želim da druge maltretiram svojim neraspoloženjem. :hvala:

[/B]
Vidiš li da ovde nema nijedne persone koja išta zna o tom orgazmu, ispade da ja znam više o žneskom orgazmu, no vi ženske, stvarno nema smisla...daj popravi taj utisak bre .

ok,pricam u svoje ime,za druge ne znam i ne ulazim u to...moj orgazam nije po sablonu,tj. nije uvek isti,a da pomenem da ga i ne dozivim svaki put...To vec zavisi od mnogo toga,da li sam opustena ili ne,da li mi je taj neko privlacan onako ili svrsim vec kad ga vidim,kakav je u krevetu,itd,itd...Mada najcesce ga dozivim kad je oralni sex u pitanju ( ***,volim liz liz ) :mrgreen: i nemam ja te 'monologe' koje si ispisao u prvom postu ( ubilacke,religiozne ) samo stenjem,telo mi podrhtava,najvise butine...i nesto sam cudno primetila,kad svrsim osetim kako mi bridi lice,kao da mi trne nos i taj deo oko njega...eto...

ok,pricam u svoje ime,za druge ne znam i ne ulazim u to...moj orgazam nije po sablonu,tj. nije uvek isti,a da pomenem da ga i ne dozivim svaki put...To vec zavisi od mnogo toga,da li sam opustena ili ne,da li mi je taj neko privlacan onako ili svrsim vec kad ga vidim,kakav je u krevetu,itd,itd...Mada najcesce ga dozivim kad je oralni sex u pitanju ( ***,volim liz liz ) :mrgreen: i nemam ja te 'monologe' koje si ispisao u prvom postu ( ubilacke,religiozne ) samo stenjem,telo mi podrhtava,najvise butine...i nesto sam cudno primetila,kad svrsim osetim kako mi bridi lice,kao da mi trne nos i taj deo oko njega...eto...

Svaka ti čast, eto dokaza da to može da se opiše, ali 99% devojaka o tome ćuti kao da je u pitanju ratni zločin...mene jedna devojka grizla, štipala za prsa, vrat, dok je bila u fazi i predfazio orgazma...morao sam da je obuzdam, otkinula bi mi deo kože i tkiva kako je to radila. E ako to nije bio dokaz orgazma, onda ni ja ne znam šta je. Toliki intezitet ne može da se odglumi, i da znaš, opis tvog orgazma mi je poznat, i čini mi se da ga neke devojke baš tako doživljavaju, rekao bih iz iskustva. Mada ne mali broj devojaka glumi orgazam.

Back