Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Vremena se menjaju, sad je ovako posle onako ...Pa imam je i sad...ali ovi drugi su brojniji![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vremena se menjaju, sad je ovako posle onako ...Pa imam je i sad...ali ovi drugi su brojniji![]()
..da samo pod uslovom da imaju čvrst stav![]()
Vremena se menjaju, sad je ovako posle onako ...Pa i orgazmi su različiti, nekad ih ni nema ... (da dodam da ne spamujem temu
)
Vremena se menjaju, sad je ovako posle onako ...Pa i orgazmi su različiti,
nekad ih ni nema ... (da dodam da ne spamujem temu)
ma znam ja to..... odem povremeno čisto da se razonodim....ali posle one pljuvačine totalno sam se razočarala.....nekad pomislim da pojedinci tamo ni nemaju mozak.
Svega može da nema ali orgazma nikako![]()
Ma bravo. Al ozbiljno.ma znam ja to..... odem povremeno čisto da se razonodim....ali posle one pljuvačine totalno sam se razočarala.....nekad pomislim da pojedinci tamo ni nemaju mozak.
Svega može da nema ali orgazma nikako![]()
hahahahaha,nasmeja me ova tema... gde ti bre zivis... ja bas nemam problema sa pricanjem ne samo o orgazmu,nego inace,o svemu....a i ljudi koji me okruzuju nisu snebiljivi... Znas,verovatno u tim nekim teen godinama i decacima i devojcicama manjka samopouzdanja,pa se ustrucavaju...
Šta čekaš pričaj o svom poslednjem orgazmu, ako si ga ikad doživela ?
hahaha,mojne meni te fore 'ako si ga ikad dozivela'... Orgazam necu doziveti na sarkasticne izjave i pitanja![]()
[/B]
Vidiš li da ovde nema nijedne persone koja išta zna o tom orgazmu, ispade da ja znam više o žneskom orgazmu, no vi ženske, stvarno nema smisla...daj popravi taj utisak bre .
ok,pricam u svoje ime,za druge ne znam i ne ulazim u to...moj orgazam nije po sablonu,tj. nije uvek isti,a da pomenem da ga i ne dozivim svaki put...To vec zavisi od mnogo toga,da li sam opustena ili ne,da li mi je taj neko privlacan onako ili svrsim vec kad ga vidim,kakav je u krevetu,itd,itd...Mada najcesce ga dozivim kad je oralni sex u pitanju ( ***,volim liz liz )i nemam ja te 'monologe' koje si ispisao u prvom postu ( ubilacke,religiozne ) samo stenjem,telo mi podrhtava,najvise butine...i nesto sam cudno primetila,kad svrsim osetim kako mi bridi lice,kao da mi trne nos i taj deo oko njega...eto...