najveci lapsusi

Sta citate ovih dana(upuceno karleusi):zavrsavam jedan roman Tolstojevskog :D
milojko:
"gradski stadion u Nikoziji,velelepno zdanje predvidjeno za 25 posmatraca!"
"Gol!!gol!gol!!Jevric,jevric,jevric.Bravo jevricu!Ne,ipak je to bio Stankovic!"
legenda...

Posh:
Milojko:"Cudan nacin dodavanja-jako i nikome"!
~"~:"Dok je lopta u vazduhu,da saopstim spisak igraca"!
~"~:"Ovakvi udarci Inzagija su veca pretnja za avione ipa Avaks,nego za gol Intera"!
Ovo je rekao Zvonko Mihajlovski, a ne Milojko. A najjace od Mihajlovskog je kad je rekao ono za Maradonu - "...a onda je kudravi gaucos krenuo krivudavim putem kokainskih noci..."

Nesto je jos Ceca izvalila pre par meseci...kako je u manastiru Tronosi videla mosti Svetog Save...tako nesto mi rece drugarica da je cula na TVu. Stvarno ne kontam te glupace - sta se prave pametne, bolje da cute i narikaju...ovaj, mislim....pevaju... :-)

Ovo nije lapsus, ali je odvala: pre neki dan sam razgledala neke sveske iz I, II, III, i IV razreda i videla u nekoj svesci, valjda još tad zapisala, moja učiteljica kaže: "nije vam ta tablica množenja da se vi sad nešto u*erete!

hehe i ja sam gledao svoju svesku iz prvog razreda i video da sam napisao ovo u sastavu:
,,I TAKO MAJA, PERA I MIŠA BERU JABUKE DA BI NJIHOVA MAMA PRAVILA TURŠIJU"
a moj drug u petom razredu, pita ga nastavnica "I ŠTA SE DESILO SA MAGELANOM?" a on jadan odgovara ,,POJELI SU GA DINOSAURUSI" XD

Zbog pismene izvale sam htjela od sramote da dadnem otkaz.
Dakle ovako

Pishem izvjeshtaj o zavrshenom kursu daktilografije za jednog polaznika. Rijechi se samo vrte: kurs, kucanje, kurs, kucanje i tako u nedogled. U brzini spojim te dvije rijechi u neku chudnu kombinaciju koja glasi: kuracanje. Naravno, zlo se tu ne zaustavlja. U kancelariji nemam shtampach, nego preko mreze printam obrazac na shtampachu koji se nalazi na direktorovom kompu. On treba da pregleda izvjeshtaj prije slanja i naravno rijech je otkrivena. Ja sam u medjuvremenu izashla van, on dolazi kod radne kolegice i pita je shta ta rijech treba da znachi. Kolegica umjesto da me chupa, izjavljuje "Vjerovatno joj je to u glavi". Dolazim na posao, treba da se pravdam, a ne mogu od smjeha. Uzas

U prethodnoj firmi, radim u komercijali. Treba da nazovem chovjeka koji prodaje slatki program da mu otkazem ljigavce (bili su hit prije par godina). Tip se igrom sluchaja zove isto kao i moj muz, Nikola. Chovjek mi objashnjava da vjerovatno nismo dobro izlozili ljigavce, poshto su sa lizalom, a cijena im je visoka, ali su pravi bum. Treba odraditi na njima marketing program. Kazem da cu provjeriti i spustim slushalicu. Provjerim, stvarno je tako. Nazovem chovjeka ponovo, ali veza je zauzeta. U guzvi sam, ali nalazim vremena da pozovem muza i da ga pitam za dijete. Razgovor se brzo zavrshava, a ja u potpunosti zaboravljam da sam ga zvala. Stisnem "Redial" i ochekujem da ce se javiti chovjek koji nam je prodao ljigavce. Javlja se moj muz i ja mu ne prepoznajem glas.
Razgovor teche ovako:
"Dobar dan gospodine Nikola"
Dobijam jedno zbunjeno "Dobar dan". On je pretpostavljao da se pred shefovima chupam zbog privatnog poziva.
Bez pardona nastavljam dalje
"Znate gospodine Nikola, ja upravo drzim vasheg ljigavca u ruci. Znate o njemu smo razgovarali jutros. U pravu ste, nije adekvatno izlozen. Vidjela sam, ima lizalicu i igrachku. Mislim da Vam ga necemo josh vracati. Neka bude izlozen josh neko vrijeme."
Sa druge strane muk
"Gospodine Nikola da li me chujete" - nije mi jasno zashto ne uchestvuje u razgovoru
Dobijam jako zbunjen odgovor
"Chujem, ali nishta ne razumijem" - tek tada mi je bilo jasno s kim razgovaram.
Mom Nikoli dugo poslije toga nishta nije bilo jasno

Back