Највећи бламови

Negde sam pisala vec, imala sam dugu kosu i plela sam je u kiku..i naravno bilo je onih muskih iz razreda koji su me cupali i vukli za kiku..sto me je uzasno nerviralo..secam se cas fizickog, mi stojimo u redu jedo za drugim i neko me je povuka za kiku,.ja iz okreta ne gledajuci zveknem tog koji me je povukao..kada sam pogledala nije niko od ucenika vec sam udarila nastavnika fizickog koji se tu nasao u tom trenutku..tri dana sam se izvinjavala nastavniku..
Није ваљда намћор да ти замери...

Сетих се нечега. Ово је било у средњој, трећа година

Била нека поломљена столица и битно је да сам ја узео да се увучем мало ка столу и заглави ми се јагодица малог прста између дрвета и метала

Колико је болело урликао сам, а цела школа је одјекивала, сви су дошли да ми помогну и једва ссм ишлупо прст!!

secam se velikog blama koji sam doziveo ( a i moji roditelji) prilikom moje "prve ljubavi".
Mislim, bio peti razred osnovne, drugarica Dragana (mislim, prezivala se Mihajlovic) iz druge klupe, zaljubljena u mene do usiju i kao izraz te ljubavi za svaki veliki odmor davala mi svoju uzinu.Ja se navadio pa cim zvono zvoni , ja kod nje i cekam da mi da sendvic (jer je moj sendvic uvek bio tanji i manji pa smazem obadva). Ali, jednom mi rece "prvo poljubac pa ondak sendvic".Ja propo u zemlju,.....di da je ljubim pred celim razredom. Otkazem se sendvica, kad sutradan, nastavnica rece da pozovem majku u skolu.
U zbornici njena majka i ona. Ne kapiram o cega se radi dok nastavnica ne rece da se Dragana pozalila majci kako ja svaki dan uzimam njen sendvic. Moja majka propala u zemlju od stida................Nedugo zatim, Dragana se preseli u drugo mesto i vise je nisam video.
Tek da se zna kolko su devojke iskvarene.
У јбт. Човече, ово је баш struggle

Но, 5ти разред, клинци... Ал и ти си волео да се уграбиш за њен сендвич🤭

Back