Највећи бламови

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Највећи бламови са факса или из школе

Старији, и ви да се сетите нечега из овог периода

Ја нисам имао неке велике бламове ал сам посведочио случају где другарица из одељења пред географском картом у другој години није знала да покаже где је Америка

Такође, није знала да живимо у европи

Кад сам је питао после часа "па брт зар стварно не знаш на ком континенту живиш" она ми је рекла "не занима ме политика"😆😆😆

Највећи бламови са факса или из школе

Старији, и ви да се сетите нечега из овог периода

Ја нисам имао неке велике бламове ал сам посведочио случају где другарица из одељења пред географском картом у другој години није знала да покаже где је Америка

Такође, није знала да живимо у европи

Кад сам је питао после часа "па брт зар стварно не знаш на ком континенту живиш" она ми је рекла "не занима ме политика"😆😆😆
:hahaha:

ortak je krenuo da se upozna sa devojkom koje je sedela za sankom a mi smo imali sto nesto nize a pred sankom je bio mali stepenik i on se saplete i u padu zavali ribu u glavu svojom glavom i onda je pita "hoces da igras" a ona mu odgovara "ne mogu, boli me glava" :rotf:
Хахахахахахахахаххахахаххаха
Физички контакт је битна компонента

Moja eks je imala blam u gimnaziji

Pita je nastavnica istorije (ili geografije) u nekom kontekstu "koji još pravoslavni narod živi na balkanu pored Srba i Bugara?"
Momak joj šapuće "Grci! Grci!"

A ona kaže "Turci" (tako je čula)
Брате сад ми паде напамет, имаш турака православаца - гагауза у молдавији ако гледамо да је балкан од трста до одесе

Е да је неко знао за то па да је бар мало спаси блама🤣

Školski biseri 😁

Istorija, 6,ili 7 razred, drug odgovara za dvojku za kraj. Nema pojma .Ništa. Profesor želi da mu da dvojku, ali da bar nešto kaže.
Čovek smatra da mu postavi najlakše pitanje , i pita ga :
- "Kako su se nazivali ratovi na teritoriji male Azije? "
Ovaj ćuti i dalje. Pola odeljenja mu šapuće. Profesor ne odustaje.
- " Dobro Miroslave , kaži nam kako su se zvali ratovi između Grčke i Persije ? "
Ovaj nem. Celo odeljenje sad šapuće. Profesor se ne predaje.
- " Kaži nam Miroslave koja reka teče ispod savskog mosta ? "
Šaputanje. Miroslav se razmišlja. Kaže plašljivo :
"Sava ? "
"Tako je ! Bravo Miroslave ! ", laknulo profesoru , sad će bit lakše , pustio je glas.
- "Pa kaži onda ti nama kako nazivamo ratove koji su se odvijali između Grčke i Persije ?"
Miroslav sav ozaren.
Zna.
Kaže :
- "Savski ratovi ."

:rotf:

(tačan odgovor je grčko-persijski ratovi)

Školski biseri 😁

Istorija, 6,ili 7 razred, drug odgovara za dvojku za kraj. Nema pojma .Ništa. Profesor želi da mu da dvojku, ali da bar nešto kaže.
- " Dobro Miroslave , kaži nam kako su se zvali ratovi između Grčke i Persije ? "
"Sava ? "
"Tako je ! Bravo Miroslave ! ", laknulo profesoru , sad će bit lakše , pustio je glas.
- "Pa kaži onda ti nama kako nazivamo ratove koji su se odvijali između Grčke i Persije ?"
Miroslav sav ozaren.
Zna.
Kaže :
- "Savski ratovi ."

Хахахахахахахахахахахахахахахахахаах ств сам се лепо насмејо и на ово

Ми исто 6. разред, географија, и устаје мог брата нерођеног што је ишо са мном профо и пита га

Је ли (име), ђе су степе а ђе су саване?

А овај ко на лепку - "пааа, у србијама и у врбасу"🤣🤣🙏🙏

Školski biseri 😁

"Sava ? "
Miroslav sav ozaren.
Zna.
Kaže :
- "Savski ratovi ."

Цртали ми у 5. неку розету на ликовном, то је као неки орнамент ил шта ти ја знам

И ја нацрто

1692725158449.png

(Розета - мој мали пони)

Polaganje ispita , zdravstveno vaspitanje , na pitanje gde nastaje tetanus, moja drugarica odgovara, u stomaku (posle par votki, priprema za ispit :mrgreen:)
Polaganje metodike, kolega drži čas, obrada teksta, Magarac u lavljoj koži, on piše na tabli deci, Magarac u lavećoj koži. Pokušavam da mu šapnem da ispravi, on mrtav 'ladan mi se obraća i kaže, nemo da mi se mešate u čas koleginice :mrgreen:Nije moj blam al sam se osećala smešno. ;)

Imao sam najmanje jedan ne svojom krivicom(ili je ona minimalna) Naime moj otac je uvek bio težak na novcu. Imali smo čas likovnog na kom smo pravili, lepili nešto. Kako otac nije hteo da da novce za lepak. Ja sam probao da lepim pljuvačkom :lol: To je bio moj prvi ili drugi osnovne.
Drugi veliki blam imao sam u sedmom razredu osnovne isto očevom krivicom. Naime razred se dogovarao da idemo u bioskop. Za skupljanje novca je bila zadužena jedna Milica. Ja sam celu osnovnu i srednju školu bio vrlo dobar djak čime otac nije bio zadovoljan i bio je najblaže rečeno težak na novcu kad sam ja u pitanju. Jedino ja nisam dao novce za bioskop. Milica me je nazvala na kućni:
" S kim to pričaš
-Sa drugaricom Milicom. Jedini ja nisam uplatio bioskop.
Daj je meni da joj ja nešto kažem"
Ne sećam se šta joj je tačno rekao. Verovatno u njegovom stilu "On bi da izlazi, bole njega uvo za školu i život. Nosite se oboje u..."
Sećam se da sam danima nakon toga plakao kao beba, jer sam se osećao osramoćenim.

Imao sam najmanje jedan ne svojom krivicom(ili je ona minimalna) Naime moj otac je uvek bio težak na novcu. Imali smo čas likovnog na kom smo pravili, lepili nešto. Kako otac nije hteo da da novce za lepak. Ja sam probao da lepim pljuvačkom :lol: To je bio moj prvi ili drugi osnovne.
Drugi veliki blam imao sam u sedmom razredu osnovne isto očevom krivicom. Naime razred se dogovarao da idemo u bioskop. Za skupljanje novca je bila zadužena jedna Milica. Ja sam celu osnovnu i srednju školu bio vrlo dobar djak čime otac nije bio zadovoljan i bio je najblaže rečeno težak na novcu kad sam ja u pitanju. Jedino ja nisam dao novce za bioskop. Milica me je nazvala na kućni:
" S kim to pričaš
Ne sećam se šta joj je tačno rekao. Verovatno u njegovom stilu "On bi da izlazi, bole njega uvo za školu i život. Nosite se oboje u..."
Sećam se da sam danima nakon toga plakao kao beba, jer sam se osećao osramoćenim.
To nisu blamovi. :(
Sad si me rastužio. Teške uspomene. :(

Negde sam pisala vec, imala sam dugu kosu i plela sam je u kiku..i naravno bilo je onih muskih iz razreda koji su me cupali i vukli za kiku..sto me je uzasno nerviralo..secam se cas fizickog, mi stojimo u redu jedo za drugim i neko me je povuka za kiku,.ja iz okreta ne gledajuci zveknem tog koji me je povukao..kada sam pogledala nije niko od ucenika vec sam udarila nastavnika fizickog koji se tu nasao u tom trenutku..tri dana sam se izvinjavala nastavniku..

secam se velikog blama koji sam doziveo ( a i moji roditelji) prilikom moje "prve ljubavi".
Mislim, bio peti razred osnovne, drugarica Dragana (mislim, prezivala se Mihajlovic) iz druge klupe, zaljubljena u mene do usiju i kao izraz te ljubavi za svaki veliki odmor davala mi svoju uzinu.Ja se navadio pa cim zvono zvoni , ja kod nje i cekam da mi da sendvic (jer je moj sendvic uvek bio tanji i manji pa smazem obadva). Ali, jednom mi rece "prvo poljubac pa ondak sendvic".Ja propo u zemlju,.....di da je ljubim pred celim razredom. Otkazem se sendvica, kad sutradan, nastavnica rece da pozovem majku u skolu.
U zbornici njena majka i ona. Ne kapiram o cega se radi dok nastavnica ne rece da se Dragana pozalila majci kako ja svaki dan uzimam njen sendvic. Moja majka propala u zemlju od stida................Nedugo zatim, Dragana se preseli u drugo mesto i vise je nisam video.
Tek da se zna kolko su devojke iskvarene.

secam se velikog blama koji sam doziveo ( a i moji roditelji) prilikom moje "prve ljubavi".
Mislim, bio peti razred osnovne, drugarica Dragana (mislim, prezivala se Mihajlovic) iz druge klupe, zaljubljena u mene do usiju i kao izraz te ljubavi za svaki veliki odmor davala mi svoju uzinu.Ja se navadio pa cim zvono zvoni , ja kod nje i cekam da mi da sendvic (jer je moj sendvic uvek bio tanji i manji pa smazem obadva). Ali, jednom mi rece "prvo poljubac pa ondak sendvic".Ja propo u zemlju,.....di da je ljubim pred celim razredom. Otkazem se sendvica, kad sutradan, nastavnica rece da pozovem majku u skolu.
U zbornici njena majka i ona. Ne kapiram o cega se radi dok nastavnica ne rece da se Dragana pozalila majci kako ja svaki dan uzimam njen sendvic. Moja majka propala u zemlju od stida................Nedugo zatim, Dragana se preseli u drugo mesto i vise je nisam video.
Tek da se zna kolko su devojke iskvarene.
A to što si svaki dan uzimao njen sendvič je Ok :lol:

Polaganje ispita , zdravstveno vaspitanje , na pitanje gde nastaje tetanus, moja drugarica odgovara, u stomaku (posle par votki, priprema za ispit :mrgreen:)
Polaganje metodike, kolega drži čas, obrada teksta, Magarac u lavljoj koži, on piše na tabli deci, Magarac u lavećoj koži. Pokušavam da mu šapnem da ispravi, on mrtav 'ladan mi se obraća i kaže, nemo da mi se mešate u čas koleginice :mrgreen:Nije moj blam al sam se osećala smešno. ;)
У лавећој кожи?😆🤭🤣

" S kim to pričaš
Жао ми је за ово друго, али пљувачка је хит идеја!!!! Врло мааштовито

А ћале је баш тежак. Жао ми је

Back