Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.235
A, da vidimo koja je?
Ti si mi drugi?
Ti si mi drugi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odvratno. ko ne može javno da stane iza nekog ne treba ni da bude sa njim.- ko ti je ovaj?
- niko.
znam ja jednog takvog, muškarca, on se jebbe samo sa "prijateljicama" .On je samo drug.
Ne znam o cemu pricas ali sam mislio kad momak i djevojka izadju ili se tek upoznaju pa je on pita za nekog drugog momka, kome je mozda vidio neku sliku.odvratno. ko ne može javno da stane iza nekog ne treba ni da bude sa njim.
Ne verujem u moško-ženska prijateljstva osim u nekim ekstremima. Retkim situacijama.znam ja jednog takvog, muškarca, on se jebbe samo sa "prijateljicama" .
onda se stidi bivšeg.Ne znam o cemu pricas ali sam mislio kad momak i djevojka izadju ili se tek upoznaju pa je on pita za nekog drugog momka, kome je mozda vidio neku sliku.
Ili je stigla poruka od njega ili nesto tako.
Ne verujem u moško-ženska prijateljstva osim u nekim ekstremima. Retkim situacijama.
Drugarica dok ne kaže: Haj se heftamo. To mi nije drugarstvo. Drugarstvo je kad je uopšte ne gledam u tom planu.Немаш другарице?
Drugarica dok ne kaže: Haj se heftamo. To mi nije drugarstvo. Drugarstvo je kad je uopšte ne gledam u tom planu.
dao sam odg..Немаш?
![]()
dao sam odg..
Definiši šta je drugarica i onda ćeš dobiti odgovor. Očigledno imamo drugačiji pojam šta to jeste.Ниси.
Питање је било једноставно. Имаш ли или немаш другарице. То подразумева одговор : "Имам" или "немам".
При том, немам ништа против да образложиш одговор, али оно горе одговор није јер и даље не знамо да ли имаш или немаш другарице.
Никад те није болила глава кад је требало ,,доћи" секса?Ne lažem. Dalje.
sex isceli glavobolju.Никад те није болила глава кад је требало ,,доћи" секса?
"Glavobolju spreči, uz seks se leči"sex isceli glavobolju.
ako ne, postoji andol.
šta te tu čudi. ako si pored nekoga sa kim ti je lepo i možeš da s eopustiš onda sve prolazi.. dobro ne sve, ali glavobolja često."Glavobolju spreči, uz seks se leči"
Slogan za reklamu.
Ne čudi mi, slažem se. Samo se malčice šalim. Pravim rime.šta te tu čudi. ako si pored nekoga sa kim ti je lepo i možeš da s eopustiš onda sve prolazi.. dobro ne sve, ali glavobolja često.