recite za najvecu ljubav u vasem zivotu sta je u horoskopu i sta ste vi sami...
da vidimo koje je najbolja kombinacija od mogucih 144
8)
8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
RAK:recite za najvecu ljubav u vasem zivotu sta je u horoskopu i sta ste vi sami...
8)
i ja sam plovio u tim vodama.....santorini:ja rak ona skorpija,definitivno najzesca kombinacija 8)
Ha,kome pricas..uglavnom je bila egoista,mislila samo na sebe sto mi je najvise smetalo ince sve ostalo je bilo fantazija 8)RAK:i ja sam plovio u tim vodama.....santorini:ja rak ona skorpija,definitivno najzesca kombinacija 8)
samo da je malo vise mogla da sebe shvati .........
![]()
e bas to, mada je ova moja bila i u sexu sebicna, neznam da li su sve takve...samo hoce da uzima a neume da daje...ako me razumes. . .santorini:Ha,kome pricas..uglavnom je bila egoista,mislila samo na sebe sto mi je najvise smetalo ince sve ostalo je bilo fantazija 8)RAK:i ja sam plovio u tim vodama.....santorini:ja rak ona skorpija,definitivno najzesca kombinacija 8)
![]()
![]()
Razumem te u potpunosti,zenske skorpije su uglavnom takve,u sexu dominantne naravno u svoju korist,a ti se sam snadji...RAK:e bas to, mada je ova moja bila i u sexu sebicna, neznam da li su sve takve...samo hoce da uzima a neume da daje...ako me razumes. . .santorini:Ha,kome pricas..uglavnom je bila egoista,mislila samo na sebe sto mi je najvise smetalo ince sve ostalo je bilo fantazija 8)RAK:i ja sam plovio u tim vodama.....santorini:ja rak ona skorpija,definitivno najzesca kombinacija 8)
![]()
![]()
pa, zato su tu racice ili skorpije sa podznakom ili mesecom u raku ili ribamasantorini:Razumem te u potpunosti,zenske skorpije su uglavnom takve,u sexu dominantne naravno u svoju korist,a ti se sam snadji...RAK:e bas to, mada je ova moja bila i u sexu sebicna, neznam da li su sve takve...samo hoce da uzima a neume da daje...ako me razumes. . .santorini:Ha,kome pricas..uglavnom je bila egoista,mislila samo na sebe sto mi je najvise smetalo ince sve ostalo je bilo fantazija 8)RAK:i ja sam plovio u tim vodama.....santorini:ja rak ona skorpija,definitivno najzesca kombinacija 8)
![]()
![]()
![]()
Mala_Zelena:Ja Rak-Lav
On Lav-Strelac
Boze koliko sam ga volela......
ja lav on ovanmolko:Skorpija-jarac
molko:Skorpija-jarac
santorini:ja rak ona skorpija,definitivno najzesca kombinacija 8)