Najveca ljubav

• Začetnik teme Začetnik teme RAK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
santorini:
RAK:
santorini:
ja rak ona skorpija,definitivno najzesca kombinacija 8)
i ja sam plovio u tim vodama.....
samo da je malo vise mogla da sebe shvati .........
:roll:
Ha,kome pricas..uglavnom je bila egoista,mislila samo na sebe sto mi je najvise smetalo ince sve ostalo je bilo fantazija 8) :twisted:
e bas to, mada je ova moja bila i u sexu sebicna, neznam da li su sve takve...samo hoce da uzima a neume da daje...ako me razumes. . .

RAK:
santorini:
RAK:
santorini:
Ha,kome pricas..uglavnom je bila egoista,mislila samo na sebe sto mi je najvise smetalo ince sve ostalo je bilo fantazija 8) :twisted:
e bas to, mada je ova moja bila i u sexu sebicna, neznam da li su sve takve...samo hoce da uzima a neume da daje...ako me razumes. . .
Razumem te u potpunosti,zenske skorpije su uglavnom takve,u sexu dominantne naravno u svoju korist,a ti se sam snadji... :roll:

santorini:
RAK:
santorini:
RAK:
santorini:
Razumem te u potpunosti,zenske skorpije su uglavnom takve,u sexu dominantne naravno u svoju korist,a ti se sam snadji... :roll:
pa, zato su tu racice ili skorpije sa podznakom ili mesecom u raku ili ribama
pozdrav Mileni

:wink:

Znachi, jedna od naaaajjjjgorih horoskopskih kombinacija! Paru Ovan - Riba niko ne daje ni 2% shanse...
A eto... on Riba/Shkorpija - ja Ovan/Shkorpija (josh Shkorpije u podznaku.. teshko, preteshko..).
Al' volemo se za chitav zhivot... :oops: Sve ili nishta.
(zanimljivo, i prethodna veza koja je trajala 5 god je bila ista kombinacija.. ocje me ribe :wink: )

Back