NAJVEĆA AVGANISTANSKA PEVAČICA POBEGLA OD TALIBANA: Oglasila se iz aviona za EVAKUACIJU

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.262
2684019_screenshot-10_ls.jpg

Avganistanska pop zvezda Arjana Sajid oglasila se na svom Instagram profilu i objavila fotografiju bekstva iz svoje zemlje, prenosi "Daily mail"

Arjana je inače godinama dobijala pretnje od ljudi koji veruju da je njena muzika, izgled i nastup u suprotnosti sa avganistanskom kulturom.

Ona je objavila fotografiju na svom Instagram profilu. Ona je sedela na podu američkog vojnog aviona, zajedno sa drugim ljudima koji su evakuisani iz Avganistana.

- Dobro sam i živa sam, i posle nekoliko nezaboravnih noći, stigla sam u Dohu, gde čekam let do Istanbula - napisala je ona.

Takođe je zahvalila pratiocima na njihovoj brizi za nju, poručivši im da „ostanu bezbedni i jedinstveni.

https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/3750887/arjana-sajid-avganistan-avion-evakuacija
..............................

Da ne bi talibana ne bih ni saznao za nju...

Pogledajte prilog 994858

Avganistanska pop zvezda Arjana Sajid oglasila se na svom Instagram profilu i objavila fotografiju bekstva iz svoje zemlje, prenosi "Daily mail"

Arjana je inače godinama dobijala pretnje od ljudi koji veruju da je njena muzika, izgled i nastup u suprotnosti sa avganistanskom kulturom.

Ona je objavila fotografiju na svom Instagram profilu. Ona je sedela na podu američkog vojnog aviona, zajedno sa drugim ljudima koji su evakuisani iz Avganistana.

- Dobro sam i živa sam, i posle nekoliko nezaboravnih noći, stigla sam u Dohu, gde čekam let do Istanbula - napisala je ona.

Takođe je zahvalila pratiocima na njihovoj brizi za nju, poručivši im da „ostanu bezbedni i jedinstveni.

https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/3750887/arjana-sajid-avganistan-avion-evakuacija

Ona bi napunila Maraknu, ili bar Oblicev stadion.

Pogledajte prilog 994858

A od cega je pobegla nije mi jasno kada se Ameri povukli?

CG1XpeQXEAAm20A.jpg

Изгледа ми поприлично пластифицирана, изгледа ће Талибани сву ту пластику да лиферују на Запад.
Замисли који би то био губитак кад бисмо ми остали без таквих културних величина.

цео тај авганистан је бацање прашине у очи раји док их стерилишу путем вакцинације!
Sada kada gospodin predsjednik Aleksandar Vucic uvede obaveznu boc-boc... cuo sam da antivaksere ceka specijalno debela, tvrda igla i da ce je primiti u jedno specijalno mjesto.

:per:

Back