Најужасније могуће изјаве, поступци ДС и њихових партнера реалан разлог велике популарности СНС

Da li je potpisao sporazume za Kosovo? Nije.
Jeste, samo što ti to nisu spomenuli ispred zadruge.
Ajd ti blago meni, odguslaj koju tvom milu za priznavanje lažne države Kosovo.
Ne smeš, fale mooda?
Tako sam i mislio...

Tadić ipak je bio covjek za ove danasnje.

Svakako nije bio eksplicitni divljak ali je svojom kratkovidošću i sklonošću veoma trulim kompromisima stvorio ovu pošast.

ko sto ja necu da pisem o duklji
jer je to druga drzava i ich me ne zanima sta se desava u tom kamenjaru
tako bi i ti mogao da se previse ne brines za srbiju jer ste povrh svega priznali kosovo.

a ako glumis da si nesto sto nisi a znamo svi i zbog cega
onda oavkvim pitanjem tvoja pojava gubi na znacaju... znaci kako god uhvatis ti si inferioran u celoj prici.

Naših ima bar pola miliona u Beograd, cijeli Vračar je naš. Moramo da se brinemo o svojima.

postoji, rekao je za bombardovanje veruj mi jer sam cuo to uzivo kad je islo.

ali na njegov zahtev posto su ga nemci ovde gurali, ard je snimak arhivirao i editovao sve sto je tog dana objavio... isto tako i guardian... mozda ima negde cache da se nadje na netu al iskreno me mrzi da kopam posto nista ne moze da se sakrije ma kolko pazljivo brisali.

al to je generalno nebitno jer se jadan covek koji je iskoriscen kao svi, pokajao i sasuo im u lice sve u onom govoru na kosovu polju posle koga je potpisao sebi metak.
Ta priča ''editovano'' me ne zanima. Postoje snimci govora od pre 100 i više godina, a ovog nema. Ma daj ...
Isto je i sa pričom kojom se prikriva očigledno slavlje u Moskvi kad je ubijen. Oni, a ne zapadnjaci su imali najviše motiva za to. Đinđić bi Srbiju odveo od njih, ne bi posle mogli ni NIS da nam otmu kao što jesu i naravno da su oni imali najviše koristi od njegove smrti.

Back