Најужасније могуће изјаве, поступци ДС и њихових партнера реалан разлог велике популарности СНС

БелиВук

Domaćin
Banovan
Poruka
4.126
„Радио Слободна Европа”, уредник Миљан Кошетић, време: 18 часова, 3. мај 1999, када је НАТО пакт са нашег неба сејао смрт, убијао децу и жене, бомбардовао болнице и фабрике, „Слободна Европа” преноси:
„Српски опорбени политичар Зоран Ђинђић изјавио је у интервјуу за данашњи број израелског дневника ”Харец„ да ће Милошевић за два, три тједна прихватити НАТО-ове захтеве, наводећи да је то последица страшних удара НАТО-а које, како је рекао, треба наставити.”

„Milo Đukanović i Zoran Djindjic:
”Не смете потписати мировни споразум док је милошевић на власти„:
”If the war ends with a signature on a peace agreement and the same political leadership remains in power, with Slobodan Milosevic at the helm, the tragedy and violence will continue.„
http://www.hri.org/news/balkans/rferl/1999/99-05-10.rferl.html#20
17. Maj 1999 Zoran Djindjic: ”Ako se zivotna situacija naroda u Srbiji pogorsa i ako se unisti energetski sistem države, Milosevic će morati da potpise sve sto zahtevate. (Izrealski list „Haaerz”)

Zoran Djindjic: „Jugoslavija se mora bombardovati” ,,samo nastavite da bombardujete popustice oni''' (Der Spiegel 20/1999)
Члан дс-а „Срби су најгори народ”
KRALJEVO - Član Demokratske stranke Mile Korićanac izjavio je da su „Srbi posle Hitlera najgori narod u prošlom veku”.
http://arhiva.kurir-info.co.yu/Arhiva/2005/januar/29-30/V-13-29012005.shtml
26. Maj 1999 Djindjic ponavlja svoj poziv na bombardovanje Jugoslavije i izjavljuje „Ja sam najomrazenija osoba u Srbiji” (nemacki dnevnik na ZDF).
Мicunovic:„Srbi nemaju šta da traže preko drine”!
Bojan Stanojevic:„Ne može 200.000 Srba koliko živi na kosovu, da odlucuje o sudbini ostalih osam miliona”.
Ко није осудио запад поводом шиптарина који је у Шпигелу сведочио да је запад дао план за мартовски погром? Тадић
Ко је викао убице, кољачи, манијаци, кад су Шкорпиони убили војнике муслиманске армије, а на позив приказивања геноцида над Србима документарац Истина није дошао? Тадић.

Šta te to čudi?
Đinđić je bio izuzetno inteligentan, ali politička ljiga, zahebao je Mićunovića bez imalo griže savesti.
Tadić je isto takva ljiga ali daleko, daleko gluplji od Đinđića.
Uglavnom, DS je dno dna, bio i ostao, samo šljam može da završi u toj stranci.

Šta te to čudi?
Đinđić je bio izuzetno inteligentan, ali politička ljiga, zahebao je Mićunovića bez imalo griže savesti.

Kakva je onda Vucic ljiga, koji je zahebao prvo Seselja, pa onda Tomu Grobara, a kleo se i u jednog i u drugog.. A onda dovukao kod sebe sav onaj sljam sa tvog "dno dna"..

1. U doba tih navodnih izjava SNS nije ni postojao.
2. Ja sam još pre jedno 10 godina tražio snimak tih navodnih Đinđićevih izjava i to koliko znam nije postavio niko.
Поставио сам линк, датуми кад је Ђинђић дао изјаве. СНС није тад постојао, али памти народ досманлијске антисрпске манијачке изјаве.

Ma na linku može da piše isto što i na tarabi.
Слободна Европа пренела што је Ђинђић рекао, да не престају са бомбардовањем док се он не домогне власти, подржан од усташког Мило.

„Радио Слободна Европа”, уредник Миљан Кошетић, време: 18 часова, 3. мај 1999, када је НАТО пакт са нашег неба сејао смрт, убијао децу и жене, бомбардовао болнице и фабрике, „Слободна Европа” преноси:

http://arhiva.kurir-info.co.yu/Arhiva/2005/januar/29-30/V-13-29012005.shtml
Линк не ради.

He even made some
critical noises, saying NATO was pursuing a short-
sighted and dangerous policy without a more extensive
strategy.
https://www.wsws.org/en/articles/1999/07/djin-j30.pdf

Биће да је критиковао бомбардовање. Изгледа је то што пишеш истина као да је Вук Драшковић хтео да изврши самоубиство, онај трач када су у ЦГ пуцали на њега па се он извукао, као и после оне саобраћајке кад се извукао.
Ђинђића би отерали два метра испод земље као Ћурувију, само не могу да му забораве што није био наиван као Ћурувија па дошао на пар дана у Србију.

Šta te to čudi?
Sav sljam iz DSa je presao u SNS, kladim se da si i ti taj transfer napravio.

S obzirom da osoba pod imenom "Miljan Košetić" ne postoji, to dovodi u pitanje cijeli vas nakaradni tekst.

СНС ботови, попут Бели Вука, су све нервознији како време пролази.

А најјаче су им ове теме, где у наслову поставе лаж као чињеницу, и траже да се у расправи лаж узме као аксиом, те да одатле креће сва расправа.

Поставио сам линк, датуми кад је Ђинђић дао изјаве. СНС није тад постојао, али памти народ досманлијске антисрпске манијачке изјаве.

Najantisrpskija i najmanijačkija izjava ikada data je poziv na 'zatiranje zlog semena u Srbiji' na predizbornom skupu hunte.

1. U doba tih navodnih izjava SNS nije ni postojao.
2. Ja sam još pre jedno 10 godina tražio snimak tih navodnih Đinđićevih izjava i to koliko znam nije postavio niko.
postoji, rekao je za bombardovanje veruj mi jer sam cuo to uzivo kad je islo.

ali na njegov zahtev posto su ga nemci ovde gurali, ard je snimak arhivirao i editovao sve sto je tog dana objavio... isto tako i guardian... mozda ima negde cache da se nadje na netu al iskreno me mrzi da kopam posto nista ne moze da se sakrije ma kolko pazljivo brisali.

al to je generalno nebitno jer se jadan covek koji je iskoriscen kao svi, pokajao i sasuo im u lice sve u onom govoru na kosovu polju posle koga je potpisao sebi metak.

Najantisrpskija i najmanijačkija izjava ikada data je poziv na 'zatiranje zlog semena u Srbiji' na predizbornom skupu hunte.
e i to je tacno... bezprizorni, ja ih tako zovem, ove danas, nadgradili su sve najgore od ds-a i dokazali da moze i gore.

sutra kada budu odlazili, doci ce jos gori ako pametni ljudi sa mozgom ne preuzmu ovu drzavu i stave ja na prave noge.

sutra kada budu odlazili, doci ce jos gori ako pametni ljudi sa mozgom ne preuzmu ovu drzavu i stave ja na prave noge.

Postarali su se oni i za to. Oni i žuti ili bolje rečeno žutoradikalska simbioza oterala je iz Srbija milion i po Srba. Tako kažu popisi, pola miliona Tadić a milion primitivna hunta. Oterano je sve ono što bi Srbiju diglo iz pepela a njih pre ili kasnije dovela na mesto koje su zaslužili.

Ne sme se smetnuti sa uma da je tiraninu i licu Brnabić Broz najveći uzor.

Postarali su se oni i za to. Oni i žuti ili bolje rečeno žutoradikalska simbioza oterala je iz Srbija milion i po Srba. Tako kažu popisi, pola miliona Tadić a milion primitivna hunta. Oterano je sve ono što bi Srbiju diglo iz pepela a njih pre ili kasnije dovela na mesto koje su zaslužili.

najvise volim one koji kazu da su deca pobegla odavde zbog nekih nebuloza a ne zbog lose vlasti...

to je tragedija, sad cu reci nesto a mod neka pazljivo procita pre no sto klikne na obrisi..seti se reci ustaskih poglavinka sta su rekli za srbe u hrvatskoj davno...trecinu proterati, trecinu pokrstiti.... trecina dece je pobegla, trecina se pomirila sa sudbinom i zavlaili se u sns firme i cute..a sad je na delu ona poslednja trecina o kojoj vidimo kakva im je buducnost i sta moze da ih ceka.

drzavu ne cine stari ljudi nego deca, kad narodu oduzmes decu, otrujes im um, sa drzavom prestaje prica ma koliko jaka bila vojska ili religija. nazalost u toj prici pomenuta koja ima korene u crvenima i hrvatskoj je egzemplar propasti svega.

Oni i žuti ili bolje rečeno žutoradikalska simbioza oterala je iz Srbija milion i po Srba. Tako kažu popisi, pola miliona Tadić a milion primitivna hunta.
Možeš ti i gluplje, ajd probaj ponovo.

Tadić ipak je bio covjek za ove danasnje.

cesto ponavljam jednu poznatu istinu... hiler dok je gubio rat, svi nemci su verovali da je prepametan da ima tajno oruzje i da ce ih spasiti.. a to je plod ideoloske indoktrinacije koje je u ono vreme bila jaka isla je od usta do usta i fingirana laz se svesno promovisala od nazzista koji su glumatali obicne civile i to serendali medju narodom.

zamislite danas sa interneteom koji stepen zaglupljivanja moze ici i dokle... gledajte zapad taj najrazvijeniji deo planete sta rade tom narodu preko plasiranih informacija?

a mislite da je srbija izuzeta.....laz je svuda oko nas, samo analiticki um moze da odvoji zito od kukolja i razume igranku sto jedni te isto serviraju ovom narodu jos od 45te po sistemu posvadjanosti.

Tadić ipak je bio covjek za ove danasnje.
lici na coveka.
samo u tome je razlika
stetu je pravio manje vise istu ali ljudi nisu mogli da je izmere jer nisu znali sta se desava iza vrata koja nije otvarao na svu bedastocu da se pravda narodu kao ovi danas.

i uvek kazem...kazete da su zuti bili zlo, a sto radite isto kao oni... ako oni nisu posle onih mas ubistava dali ostavke, sto je to razlog da vi koji ste bolji i brinete za srbiju ne pokazete srbiji da ste bolji i date ostavku. nego radite jos gore, em je ne date, em se pozovete na niih, em jos povrh svega pretite narodu, em ni ne ozalite decu pred skolom jer ne smete znajuci za gnev naroda.

lici na coveka.
samo u tome je razlika
stetu je pravio manje vise istu ali ljudi nisu mogli da je izmere jer nisu znali sta se desava iza vrata koja nije otvarao na svu bedastocu da se pravda narodu kao ovi danas.

Da li je potpisao sporazume za Kosovo? Nije.

Da li je potpisao sporazume za Kosovo? Nije.
ko sto ja necu da pisem o duklji
jer je to druga drzava i ich me ne zanima sta se desava u tom kamenjaru
tako bi i ti mogao da se previse ne brines za srbiju jer ste povrh svega priznali kosovo.

a ako glumis da si nesto sto nisi a znamo svi i zbog cega
onda oavkvim pitanjem tvoja pojava gubi na znacaju... znaci kako god uhvatis ti si inferioran u celoj prici.

Back