Najupechatljiviji dozivljaj

Amerika, ja kresem curu od 16 u njenoj kuci na krevetu njenih roditelje. Mama i ocuh nisu kuci a ni mali brat i u jednom trenutku mi na vrhuncu kad eto ti ih oni stoje, svo troje i gledaju pravo u nas. Ja sam premro, hteo sam da se ispovracam, promenio sve boje. A samo su rekli:"I hope U took the pill tonight, and I hope U used a condom".

..dogy....i vidim tu je kondom i produzhim..... i na kraju ....pola pocepljen ostao mi samo prsten na mene a drugi komadich u nju...najgore je bilo sto sam svrshio....inace hvana neplodnim danima i kumu genikologu koji je ostaci kondoma lepo izvadio....

Ruzno...

dr.koki:
Amerika, ja kresem curu od 16 u njenoj kuci na krevetu njenih roditelje. Mama i ocuh nisu kuci a ni mali brat i u jednom trenutku mi na vrhuncu kad eto ti ih oni stoje, svo troje i gledaju pravo u nas. Ja sam premro, hteo sam da se ispovracam, promenio sve boje. A samo su rekli:"I hope U took the pill tonight, and I hope U used a condom".

haha. Imao si srece Koki. Zamisli da vas nisu samo posmatrali i savetovali vec da su svi stali u red, a cale masTan i znojav prvi :) :) hehe

Samantha Jouns:
Joj ne smem da ti kazem..Ima neko da mi mazne ideje...mada to zna PSD ;) :D
a sami neces da pricas da sam te juce slikao...tad si bila bas dobro raspolozena...
1141377462_devka.jpg

Back