Najtužnija slika iz Praga: Vučić ostavljen i sam kao duh, dok svetski lideri veselo ćaskaju VIDEO

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.273

Najtužnija slika iz Praga: Vučić ostavljen i sam kao duh, dok svetski lideri veselo ćaskaju VIDEO​

POLITIKA Autor:Nova.rs07. okt 202209:44
1665127573-Untitled-1.jpg
Foto: Twitter
Iako ih predstavlja kao svoje prijatelje, svetski lideri baš i ne vole da se druže sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Podeli sa prijateljima​

Šef srpske države stigao je juče u Prag kako bi, kako su to najavili proržimski mediji, “sasuo istinu lice” evropskim liderima. Premijerka Srbije Ana Brnabić tvrdila je da će Vučić biti “sam protiv svih” i da će na samitu Evropske političke zajednice demonstrirati “svu snagu argumenata”.

Demonstracija argumenata, ako je suditi po snimcima iz Praga, na kraju nije prošla onako kako je to očekivao predsednik. Iako za sebe tvrdi da je rado viđen gost i prijatelj svetskih lidera, oni očigledno nisu želeli da se druže sa njim, pa je tako Vučić slobodno vreme, na pauzama između važnih sastanaka, provodio sam.

Ni prijatelj Erdogan, ni „brat“ Orban, ni Makron, ni predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev, nisu se setili da pozovu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da im se pridruži.
Pogledajte tužan prizor sa samita u Pragu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje na dvodnevnom samitu Evropske političke zajednice u Pragu.
Kako je najavljeno, na sastancima će razgovarati o ratu u Ukrajini i njegovim posledicama po Evropu.
Sastanak evropskih lidera u glavnom gradu Češke predstavlja korak ka formalizaciji ideje francuskog predsednika Emanuela Makrona o formiranju Evropske političke zajednice. Da postoji ideja za stvaranje ovakve organizacije, javnost je saznala još u junu, a ako je suditi prema sadržaju dokumenata u koji je “Nova” imala uvid, Srbija neće moći da postane članica EPZ ukoliko ne uvede sankcije Rusiji.

https://nova.rs/vesti/politika/najt...-duh-dok-svetski-lideri-veselo-caskaju-video/

Овде су пригодни стихови највећег Србина икада, Петра Петровића Његоша

"Сирак пусти без ниђе никога"

Обратити пажњу на снимак.

Кад је видео да га снимају, пришао је првом лику и руковао се са њим, да, као, не испадне да га сви, осим Сузи, избегавају јер је којекудравац.

ne smeju da pridju , osecaju da je on osoba nezemaljskog integriteta i vodja najjace sile

pa su se skupili ovi slabiji da slucajno ne odabere nekog samog , plase se ljudi prosvetljenja

;)

a stvarno , nismo bitni nikome da bi nam se uvlacio , trce kod erdogana i makrona

Кад је видео да га снимају, пришао је првом лику и руковао се са њим, да, као, не испадне да га сви, осим Сузи, избегавају јер је којекудравац.
Da.

A taj tamo u stvari deli kiselu vodu i leblebije, i nije kralj nijedne zemlje

Screenshot_20221008-090214_Twitter.jpg

Обратимо пажњу на говор тела.

Шулц му пружа руку која није повијена у лакту. Ово се ради кад са неким желимо само успут да се рукујемо јер морамо или кад неког желимо да држимо на дистанци јер смрди.

Нема присности више са Њемцима какву је Вучић одувек желио.

Aca Vucic im je skresao sve u brk i ostavio ih nijeme da razmisle sta rade Srbiji...ucutkao je i Macrona i Scholza i Erdogana...ovo je jos jedna pobjeda Srbije. Bolje biti sam sa istinom nego u drustvu koje zeli da ti cijepa zemlju, otima svetinje. Samo Vucic Srbina spasava

A u cemu je problem?

Posle je po medijima pričao: "Sastao sam se sa preko 37 osoba," što mi govori da je poludeo pročitavši gornja ismevanja.

Logično je da ga izbegavaju kad se profilisao kao Lavrovljev mali od palube.

Danas je u svetu sramota bili mali rus
Ipak, ovaj smartfon u koji AV gleda mu je dao Medvedev. Da nije, Aca i Suzi bi morali da igraju jamb tamo da prekrate vreme.

"Сирак пусти без ниђе никога"
ili ona skupstinska:

"prica ima tuzan kraj"
"pa, dajte da cujemo tuzan kraj"

umesto tada da smo pravili kao madjari
1665227376194.png

nas je zajasila crveno-crna koalicija kao pozicija i opozicija

Poslednja izmena:

Back