najtuzhnije "vjenchanje"

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
pricha ide ovako : On i Ona se sretnu i zaljube 6 godina su bili par, namjera im je bila da se kad tad i vjenchaju ali kako to vec ide u zhivotu odlozheno je dok se ne zavrshi fakultet, on kazuje da je ona njemu ne prekidno iskazivala ljubav on to nije znao da iskazhe rechima kao shto je ona to znala, jave mu da je imala udes u bolnici je lezhala 6 sati dok nije dosao doktor, on je nije vise video pri svjesti vec je bila u komi. Ona umire a on je mrtvu "zheni"

posle njene sahrane otishao je u daleku ameriku gde je nastavio fakultet dodaje da mnogo radi jer je zivot u americi skup i jedino ga to spashava jer nema vremena da razmishlja.....dodaje svako jutro je poljubio a sad ljubi njenu sliku

- - - - - - - - - -

jel volis anal
e znam za ovo jos odavno..a ozeniti mrtvu devojku to u mojoj glavi svakako nema place

odmah da te banuju sad tju da telefoniram sa Tabitjem:evil::evil:

iz njegove perspektive on je nju stvarno voleo

:)

morbidno je sto sam neki dan videla da jedna ukrainka kovcheg svog umrlog sina drzhi u kutji i svaki dan ga trlja alkoholom a razlog zashto to radi je sledetji, zheli da unuk kad poraste vidi svog oca

e to je morbidno

- - - - - - - - - -

meni nije grozno videti bezivotno telo, nagledala sam ih se nazalost, nego je sam cin bolestan

nije bolestan iza toga stoji motiv LJUBAV

Back