Najtezi fakultet

• Začetnik teme Začetnik teme bvssv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ту бих се сложио.. Медицина и ЕТФ су убедљиво најтежи..
Али наравно, " моја мука је најтежа :lol: " .

Uz malu korekciju.
Svi iz zdravstvene grupe (medicina, stomatologija, veterina) i svi iz tehničke grupe (etf, mašinstvo, greađevina i ostali).
Nije fer izdvajati med. i etf (ipak su na istom nivou težine sa ostalim iz svoje grupe).

A slažem se da je svakom njegov najteži i da je generalizacija glupa :D

Uz malu korekciju.
Svi iz zdravstvene grupe (medicina, stomatologija, veterina) i svi iz tehničke grupe (etf, mašinstvo, greađevina i ostali).
Nije fer izdvajati med. i etf (ipak su na istom nivou težine sa ostalim iz svoje grupe).

A slažem se da je svakom njegov najteži i da je generalizacija glupa :D

Не бих се сложио са другим делом почетне реченице. :lol:
За ветерину, стоматологију и медицину да.. Али мислим да машинство није тешко нити као грађевина, нити као ЕТФ. ;)
Наравно, то би егзактно могли рећи само они који су студирали или завршили ова два факултета, а остало су само наше неке претпоставке, на основу примера за које смо чули..

Не бих се сложио са другим делом почетне реченице. :lol:
За ветерину, стоматологију и медицину да.. Али мислим да машинство није тешко нити као грађевина, нити као ЕТФ. ;)
Наравно, то би егзактно могли рећи само они који су студирали или завршили ова два факултета, а остало су само наше неке претпоставке, на основу примера за које смо чули..

Ja sam stekao utisak po tome što mi je brat završio ETF a njegov kum mašinstvo i gledajući po tome koliko su se "mučili" manje-više su isti. Ili ako bi baš išli na rangiranje ETF je nešto teži (recimo ima više ispita i sl.). Za građevinu ne znam.

Koji je po vama najtezi fakultet kod nas?

zasto i zbog cega i da li iko moze objektivno da pokusa da vrednuje "tezinu " fakulteta?

nije fakultet kamen pa da ima tezinu.
ako covek ima afiniteta za nesto, nije mu napor jer sklonost mu izlazi u susret da sve to lakse savlada.
coveku je mrsko jedino to sto ga ne zanima.

jedan dobar vic , 3 studenta, matematike, fizike i medicine.
prof. im donosi telefonski imenik od 400 strana kao stivo za ispit.
studenti matematike i fizike pokusavaju da izbegnu , argumentujuci , dok student medicine bez da je trepnuo, pita: "Do kad?"
ozbiljno, medicina vazi za najintenzivniji studij,
a "tesko" nije nista, za onog ko je resen da uci

Back