Najtezi borilacki sport

• Začetnik teme Začetnik teme LazaB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Не знам, можда и јесте, али не могу рећи да се то и види. Он је мени тотално "смрдљив" борац, неодређен, без карактера. А за неког ко је "један од најбољих кикбоксера икад" добио је прилично много батина, те изгубио превише борби нокаутом од људи који су све само не ударачи. Па и у овој борби против Брауна се види да је од готовине замало направио вересију - у ситуацији кад је требало да докрајчи противника, он му се буквално насађује на песницу и пада у нокдаун, спасла га је чињеница да је Браун у том тренутку био још потресенији и исцрпљен.

Kokusin karate, i sotokan karate...
primjer: 8 krugova prelazenja ivice fiskulturne sale duge 50 metara i siroke ne znam, u skokovima neprestalnim, u osmom krugu skaces bukvlano kao na filmovima kad lete borci
trenirao sam teretanu (pravilno) i nisam se znoio u teretani ni 8mi dio kao na karate.

Idi malo na rvanje da pokazes tu svoju snagu

nema potrebe, ja ga jednom udarim i rijesio sam tucu... kikbokseri, dzudisti, rvaci, i ljudi sa motkama i nozevima uvjek su gubili tuce od mene, e sad, od Donija bi pobjego ja... sto mislis, UKLJUCI MOZAK AKO IMAS IMALO, zasto karate mec traje dok jedan jednog ne udari, i nije dozvoljeno da ga udari jako, a boks mec 12 rundi?

Najgore kad covek pocne da veruje u svoje lazi

zbog lapsusa on prica da sam lazov, a da sam slagao onda bi reko da sam djavo. Karate borba traje dok jedan jednoga ne uradi samo jednom, i onda se razdvajaju, i nije dozvoljeno ni da ga udari jako (Diskvalifikacija, osim ako je slucajno)... zasto? Zato sto ako bi se karatisti tukli 12 rundi to ne bi bilo moguce, jer bi vec u prvoj ili 3. najdalje rundi neko umro od udaraca, zavrsio paralizovan, disao kroz crpaljku iz boca kiseonika dok ima para za njiha a onda eutanazija, dobio trajna ostecenja srca, umro od bolova a ne mehanickih povreda (sto je takodje moguce), ostao bez nekih kostiju, izgubio svaku svrhu uha (vadjenje svega iz uha sto omogucuje da ono radi vakumom), izgubio oko, pao u san iz koga se ne budi, ostao bez svrhe sto ima penis posto mu ne radi, imao poremecaje mozga neizlecive, itd., a bokserski udaci nisu takvi da se od njih umire. JER BOKS NIJE VJESTINA, (KARATE JE VJESTINA) VEC SPORT

Poslednja izmena:

Back