- Poruka
- 60.291
Glasam za
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali gledaj orginalnu japansku verziju,ima 1. 2. i na kraju ide nulti deo. To je horor da umres...I u orginalu se zove 'Ringu'.Glasam za
![]()
Ali gledaj orginalnu japansku verziju,ima 1. 2. i na kraju ide nulti deo. To je horor da umres...I u orginalu se zove 'Ringu'.
Mnogo je slozeniji..Proglasen je za film godine. A ovo su napravili za glupe Amerikance koji ne mogu da ukapiraju.. Evo ti i reditelj Hideo Nakata pa ako mozes skini.Stvarno vredi gledati,ali nemoj nikako sam![]()
![]()
![]()
Uuuu mora da otvorimo temu japanski hororiIma nas,ima
![]()
Uuuu mora da otvorimo temu japanski hororiIma nas,ima
![]()
Ali gledaj orginalnu japansku verziju,ima 1. 2. i na kraju ide nulti deo. To je horor da umres...I u orginalu se zove 'Ringu'.
Mnogo je slozeniji..Proglasen je za film godine. A ovo su napravili za glupe Amerikance koji ne mogu da ukapiraju.. Evo ti i reditelj Hideo Nakata pa ako mozes skini.Stvarno vredi gledati,ali nemoj nikako sam![]()
![]()
![]()
hahaaa- e vala bas (same here)...Toliko godina gledam skoro samo horore da sam prakticno vec ,,Imuna'' na njih
Sad ima vrlo vrlo malo dobrih horor filmova jer su svi na istu foru...
I to sto kazete, dobri su japanskimada nikog ne mozes da razlikujes..
Bedak....
Pozzzz
![]()
Ring, ali američki, na japanskom sam zaspao.
Već vidjeno - Goran Marković
dva ubedljivo najstrašnija