red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
Dakle koja su vasa najsmesnija iskustva na ovu temu.Kako su vam prilazili ili kako ste prilazili nekome,pa kada se setite jos se krstite ili vas jezica uhvati 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle koja su vasa najsmesnija iskustva na ovu temu.Kako su vam prilazili ili kako ste prilazili nekome,pa kada se setite jos se krstite ili vas jezica uhvati![]()
Ово је од пре пар месеци, тачније 23.9. Упознам неку кинескињу преводиоца која солидно зна српски, добра скроз ( или је мени егзотична па је мишљење субјективно)
Ја: "Како стојиш са сексом?"
Она: "Довидзења."
Ја: (почињем да се смејем) ...не озбиљно те питам."
Она: "Довидзења." ( смеје се, није збуњена)
Цркао сам од смеха.
Meni je umalo na glavu ispao neki lik iz one zardinjere jer nije znao kako da mi privuce paznju.Sedim ja sa dve drugarice i sto do nas taj decko sa drugom.I cujem ja da on nesto komentarise ali sam mislila da daje komplimente konobarici.I nista,proslo neko vreme i krajem oka vidim njih dvojicu kako menjaju sto i sedaju ispred nas.I opet nista,prolazi vreme,i odjednom lik se dize i odlazi.Ja to sve registrujem ali nesvesno.I odjednom decko ispada iz zardinjere iz onog busenja i na mene.Dade mi kompliment ja zinula ko zaba u pihtijeTolko sam se isprepadala da sam samo bubnula Hvala
![]()
Ja u zivotu ali u zivotu nisam skupila petlju da pridjem liku.Moje muvanje ili ulet se sastoji od toga da mu piljim u potiljak i saljem telepatski pridji mi pridji mi pridji mi i onda ako pridje ja napravim ovu facu
Теоретски, све старт форе су глупе и ниједна није универзална и успешна 100%. Све зависи од ситуације, тренутка и тајминга.
Зато не треба имати блама.
Eh, mi matorci ne da nemamo smesnih iskustava, nego vise nemamo nikakvih iskustava.Dakle koja su vasa najsmesnija iskustva na ovu temu.Kako su vam prilazili ili kako ste prilazili nekome,pa kada se setite jos se krstite ili vas jezica uhvati![]()
Ja u zivotu ali u zivotu nisam skupila petlju da pridjem liku.Moje muvanje ili ulet se sastoji od toga da mu piljim u potiljak i saljem telepatski pridji mi pridji mi pridji mi i onda ako pridje ja napravim ovu facuhahahahaha debilka
![]()
Dakle koja su vasa najsmesnija iskustva na ovu temu.Kako su vam prilazili ili kako ste prilazili nekome,pa kada se setite jos se krstite ili vas jezica uhvati![]()
Meni je na nekoj žurci prišao jedan lik onako šmekerski i pitao me zašto foka ima pljosnat ******.To je trebala da bude kao neka fora, neki vic ili šta već (on inače muva devojke vicevima jer smatra da padaju na humor, pa je postao hodajuća zbrka viceva), ali mu baš i nije uspela. Sada kad se toga setim deluje mi nekako simpatično, ali kontam da sam se tada u tom trenutku zapitala na čemu li je on.
![]()
pa jel ti objasnio zašto ?![]()
O da, naravno da jeste... počeo je da oponaša foku, odnosno ono njeno pljeskanje perajima u visini prepona, sa sve zvukom.![]()