Najsmesniji,najgori ulet,sudar,muvanje

Dakle koja su vasa najsmesnija iskustva na ovu temu.Kako su vam prilazili ili kako ste prilazili nekome,pa kada se setite jos se krstite ili vas jezica uhvati :lol:

Ово је од пре пар месеци, тачније 23.9. Упознам неку кинескињу преводиоца која солидно зна српски, добра скроз ( или је мени егзотична па је мишљење субјективно) :lol:
Ја: "Како стојиш са сексом?"
Она: "Довидзења."
Ја: (почињем да се смејем) ...не озбиљно те питам."
Она: "Довидзења." ( смеје се, није збуњена)
Цркао сам од смеха.

Ово је од пре пар месеци, тачније 23.9. Упознам неку кинескињу преводиоца која солидно зна српски, добра скроз ( или је мени егзотична па је мишљење субјективно) :lol:
Ја: "Како стојиш са сексом?"
Она: "Довидзења."
Ја: (почињем да се смејем) ...не озбиљно те питам."
Она: "Довидзења." ( смеје се, није збуњена)
Цркао сам од смеха.
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Meni je umalo na glavu ispao neki lik iz one zardinjere jer nije znao kako da mi privuce paznju.Sedim ja sa dve drugarice i sto do nas taj decko sa drugom.I cujem ja da on nesto komentarise ali sam mislila da daje komplimente konobarici.I nista,proslo neko vreme i krajem oka vidim njih dvojicu kako menjaju sto i sedaju ispred nas.I opet nista,prolazi vreme,i odjednom lik se dize i odlazi.Ja to sve registrujem ali nesvesno.I odjednom decko ispada iz zardinjere iz onog busenja i na mene.Dade mi kompliment ja zinula ko zaba u pihtije :lol: Tolko sam se isprepadala da sam samo bubnula Hvala :zcepanje:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Meni je umalo na glavu ispao neki lik iz one zardinjere jer nije znao kako da mi privuce paznju.Sedim ja sa dve drugarice i sto do nas taj decko sa drugom.I cujem ja da on nesto komentarise ali sam mislila da daje komplimente konobarici.I nista,proslo neko vreme i krajem oka vidim njih dvojicu kako menjaju sto i sedaju ispred nas.I opet nista,prolazi vreme,i odjednom lik se dize i odlazi.Ja to sve registrujem ali nesvesno.I odjednom decko ispada iz zardinjere iz onog busenja i na mene.Dade mi kompliment ja zinula ko zaba u pihtije :lol: Tolko sam se isprepadala da sam samo bubnula Hvala :zcepanje:

:lol:

Теоретски, све старт форе су глупе и ниједна није универзална и успешна 100%. Све зависи од ситуације, тренутка и тајминга.
Зато не треба имати блама.

:lol:

Теоретски, све старт форе су глупе и ниједна није универзална и успешна 100%. Све зависи од ситуације, тренутка и тајминга.
Зато не треба имати блама.
Ja u zivotu ali u zivotu nisam skupila petlju da pridjem liku.Moje muvanje ili ulet se sastoji od toga da mu piljim u potiljak i saljem telepatski pridji mi pridji mi pridji mi i onda ako pridje ja napravim ovu facu :eek: hahahahaha debilka :lol:

Dakle koja su vasa najsmesnija iskustva na ovu temu.Kako su vam prilazili ili kako ste prilazili nekome,pa kada se setite jos se krstite ili vas jezica uhvati :lol:
Eh, mi matorci ne da nemamo smesnih iskustava, nego vise nemamo nikakvih iskustava. :malav:
Aj nesto iz davne proslosti, pre mnogo godina bilo je in autostopiranje, medjutim vremenom su se vozaci propederisali i poceli da biraju koga ce povesti i zato se ja udruzim sa nekom malom garavusicom da zajedno odemo do NS-a.
Prvi put smo se sreli na izlazu iz "sela" gde su se okupljali stoperi, nismo se poznavali ranije, i da li zbog mog zmijskog tela, da li zbog moje manekenske face, nesto joj kvrcne da cemo kao par bolje proci u odnosu na konkurenciju. Mogla je ona i bez mene lako da uhvati stop, obicno su svi radije stajali ribama, medjutim cinilo joj se sigurnije da bude sa nekim. I povezu nas, strpamo se u neki kombi srecni k'o prasici u seceru, izmenjasmo par reci sa likom koji nam je stao i pocesmo da brbljamo, dopala mi se mala, kenyam ja bogzna sta, kao navijen, a ona se valja i kliberi, vidi se da gotivi i ona mene, onaj blesavi smeh kad se radujes cisto zato sto si radostan, bez posebnog razloga. :D
Sve bi to bilo OK da nas vozac nije pogresno razumeo, umesto u NS lik je isao za SU. Sutne nas na raskrsnici auto-puta i ode desno ka Klisi i dalje. Nas dvoje ostadosmo kao popisani, nema sanse na sred nadvoznjaka, te petlje, neko da nam se zaustavi.
Nije bilo druge nego fino pesaka, kao drugovi partizani, polako prema NS-u koji se nazirao u daljini.
Znaci okilavio sam se, nisam imao puno stvari, ali ona je ponela neku ala "krmaca" torbetinu, bez tockica naravno, punu hrane, tegli, posudja, da prezivi bar nekoliko nedelja studentskog zivota bez povratka kuci. Nisam nikada bio dzentlmen, ali sta sam mogao, dohvatim tu njenu torbetinu, jer riba je bila malena k'o kikirez. Ne znam cime me je uopste bila privukla, verovatno okruglastom cvrstom pozadinom i preslatkim licem. Ne znam ni kako je ona planirala da taj tovar pronosa po NS-u , te njene mesecne zalihe provijanta i garderobe.
Predjosmo mi kao karavan kamila tih x kilometara po otvorenom drumu, izbegavajuci najgusci saobracaj na samom prilazu NS-u. Tada je postojala samo jedna traka u jednom smeru, svakom K-cu na tockovima smo morali da se sklanjamo da nas ne pokosi, svakih par sekundi bukvalno. Pogibija, jedva se dohvatismo coska Temerinske ulice i gradskog busa. Onako nisam bio lipsao ni u ratu, nigde bre, totalni kolaps moga mene. Ljubavne muke, nimalo slatke. :D
Posle smo se nasli par puta, malo smo se druzili, i tako to... Pra, pra istorija. :D

Ja u zivotu ali u zivotu nisam skupila petlju da pridjem liku.Moje muvanje ili ulet se sastoji od toga da mu piljim u potiljak i saljem telepatski pridji mi pridji mi pridji mi i onda ako pridje ja napravim ovu facu :eek: hahahahaha debilka :lol:

То је сасвим довољно. Мислим, ако "увати" да пиљиш. Мушке бриге су типа: "Шта ако ме откачи, шта ово, шта оно..." и онда ни не прилазе а и себи срозавају самопоуздање.
Није дебилно то што радиш, то је нормално.

Nebih mogao znacajno da doprinesem temi.Nisam sklon egzibicionizmu i samoblamiranju kada su takve stvari u pitanju.Takodje smatram da takve stvari ne prolaze kod zena.
Spontanost >Blamiranje.
Isto tako nisam doziveo da meni neka pridje na tako neki neobicno originalno simpatican nacin posto sam po prirodi mrtvo puvalo koje nije vredno paznje...true story...

Meni je na nekoj žurci prišao jedan lik onako šmekerski i pitao me zašto foka ima pljosnat ******. :lol: To je trebala da bude kao neka fora, neki vic ili šta već (on inače muva devojke vicevima jer smatra da padaju na humor, pa je postao hodajuća zbrka viceva), ali mu baš i nije uspela. Sada kad se toga setim deluje mi nekako simpatično, ali kontam da sam se tada u tom trenutku zapitala na čemu li je on. :lol:

Meni je na nekoj žurci prišao jedan lik onako šmekerski i pitao me zašto foka ima pljosnat ******. :lol: To je trebala da bude kao neka fora, neki vic ili šta već (on inače muva devojke vicevima jer smatra da padaju na humor, pa je postao hodajuća zbrka viceva), ali mu baš i nije uspela. Sada kad se toga setim deluje mi nekako simpatično, ali kontam da sam se tada u tom trenutku zapitala na čemu li je on. :lol:

pa jel ti objasnio zašto ? :lol:

Meni je bio sladak neki lik kada smo bili klinci koji je buljio u mene stalno i jednom prilikom se tako zakucao u drvo.:lol:

- - - - - - - - - -

Jedan tip me na studentskoj zurci pitao sta mislim o globavnom zagrevanju, ja se potrudila da nedam elaborat ali sam mu odgovorila dobro. Tako mi lik prisao.

Sedeo na klupici na Adi, prisla starija teta da sedne, probudih joj vatru. Nije ocekivala,
zbunjena i munjena instiktivno ustala i dala se u beg. Kako je hodala udarila glavom u metalnu reklamu.

2304577_orig.jpg

Back