- Poruka
- 765
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jednom sam se toliko napio da nista nisam osecao,trcao sam po kraju u boxericama dok su svi nosili duxeve a neki bogami i jakne.....bila je extra hladno ali mene rakija ugrejala....celo vece do ujutru cak sam ja po kraju blejao u boxericama.....sutra upala pluca....bio sam gadno sjeban koliko sam se razboleo....
Evo jos jedne scene jezive : hteo sam da ubacim jednog decka u vatru koja je bila OGROMNA .... sto je najgore bio sam mrtav ozbiljan,sva sreca pa su me sprecili......
....eh sta cini rakija od coveka.....
sto lazes pederu
E nije lepo nazivati mog druga lazovom papajo....![]()
jednom sam se toliko napio da nista nisam osecao,trcao sam po kraju u boxericama dok su svi nosili duxeve a neki bogami i jakne.....bila je extra hladno ali mene rakija ugrejala....celo vece do ujutru cak sam ja po kraju blejao u boxericama.....sutra upala pluca....bio sam gadno sjeban koliko sam se razboleo....
Evo jos jedne scene jezive : hteo sam da ubacim jednog decka u vatru koja je bila OGROMNA .... sto je najgore bio sam mrtav ozbiljan,sva sreca pa su me sprecili......
....eh sta cini rakija od coveka.....
Pijanstvo..jao dobra tema...
E pa ovako ako cemo nesto pametno da zakljucimo iz pijanstva..evo ovako..
ja sam skoro bila na exkurziji i napila sam se ko bulja..i to prvi put u zivotu..i nakon toga bacila sam par pegli i onda sam dobila besplatno pranje kose i feniranje..pa zar nije dobro..jbt. sve ti za dzabe..dzabe cirkas,dzabe se feniras sta ima bolje..![]()
dolazim ja kuci sa prosle nev godine i stanem pored jedno drvo da obajim malu nuzdu, i ja onako pijan ko konj zaspim..... kad se tek ja budim lezim na travu.. sva sreca nije bio sneg pao....
nemojte da se smejete![]()