Najsmesnije pijanstvo!

jednom sam se toliko napio da nista nisam osecao,trcao sam po kraju u boxericama dok su svi nosili duxeve a neki bogami i jakne.....bila je extra hladno ali mene rakija ugrejala....celo vece do ujutru cak sam ja po kraju blejao u boxericama.....sutra upala pluca....bio sam gadno sjeban koliko sam se razboleo....
Evo jos jedne scene jezive : hteo sam da ubacim jednog decka u vatru koja je bila OGROMNA .... sto je najgore bio sam mrtav ozbiljan,sva sreca pa su me sprecili......
....eh sta cini rakija od coveka.....

sto lazes pederu

Pijanstvo..jao dobra tema...:)
E pa ovako ako cemo nesto pametno da zakljucimo iz pijanstva..evo ovako..
ja sam skoro bila na exkurziji i napila sam se ko bulja..i to prvi put u zivotu..i nakon toga bacila sam par pegli i onda sam dobila besplatno pranje kose i feniranje..pa zar nije dobro..jbt. sve ti za dzabe..dzabe cirkas,dzabe se feniras sta ima bolje..:)

jednom sam se toliko napio da nista nisam osecao,trcao sam po kraju u boxericama dok su svi nosili duxeve a neki bogami i jakne.....bila je extra hladno ali mene rakija ugrejala....celo vece do ujutru cak sam ja po kraju blejao u boxericama.....sutra upala pluca....bio sam gadno sjeban koliko sam se razboleo....
Evo jos jedne scene jezive : hteo sam da ubacim jednog decka u vatru koja je bila OGROMNA .... sto je najgore bio sam mrtav ozbiljan,sva sreca pa su me sprecili......
....eh sta cini rakija od coveka.....

Kad si vec spomenu vatru...1 maj ove godine ja i moje drustvo palili neku logorsku vatru...popio sam negdije oko litru rakije...kazu mi da sam se prosetao kroz logorsku...ja se tog nesijecam samo mi je majica bila sva garava...:lol:

Pijanstvo..jao dobra tema...:)
E pa ovako ako cemo nesto pametno da zakljucimo iz pijanstva..evo ovako..
ja sam skoro bila na exkurziji i napila sam se ko bulja..i to prvi put u zivotu..i nakon toga bacila sam par pegli i onda sam dobila besplatno pranje kose i feniranje..pa zar nije dobro..jbt. sve ti za dzabe..dzabe cirkas,dzabe se feniras sta ima bolje..:)

Da li je normalno da se zenske osobe poput tebe opijaju??:evil:
Da sam bila sa tobom na exuriji, ne bi ti videla ni pljuge ni rakiju!!!!!!!!
Samo ti puknem par samara i opet si stara Lelica :D

Back