- Poruka
- 2.104
najbolje je nemati mikrotalasnu kao ja na primer 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citala sam slucajno ovu temu na kog Djoa mislite jel na jedite kod djoa ili na nekog drugog???????!!!!????????/Dacman 92:еј ања немој да имитираш ђоа, глупо је, то само он уме
E pa bas taj zivi kod mene u ulici verujte mi ovako izgleda normalno ali kad bih ga upoznali mislili bi da vece budale nema !!!!!!!SHARGAREPA:Baš na tog!!
I shta joj je hemicharka uradila posle toga???katy:Kad se Andjelčić svadjala sa nastavnicom Hemije u osnovnoj u 7om razredu...izdrala se na ženu i pokopala je pred celim odeljenjem...koji lik je to dete!!!
To se desilo i mojoj tetki...samo shto je bila odrasla zena....a njina sestra je zezala..pa 3 dana nije htela da joj pridje i da je pipne pod izgovorom:''smrdish na govna...fuuuuj''nikoj:Ja sam sa 5 godina upao u septicku jamu
Bio sam do grla u govnima>BUKVALNO
RyD:I shta joj je hemicharka uradila posle toga???
RyD:To se desilo i mojoj tetki ...
Definitivno ne bih volela da mi se to desi.... ;-)immph:I meni ... igrao sam se sa psom i jurio sam ga ... i ja sam mislio da je to blato neko ... pas pretrcao okolo , a ja da ga stignem sam preko toga ... i stanem nogom i upadnem preko glave unutra ... bilo je duboko ... da nisam znao da plivam udavio bih se... imao sam sest , sedam godina meni se cini ... ako se secam ... 8) :-o
![]()
![]()