Најсмешнија ствар којој сте присуствовали

• Začetnik teme Začetnik teme Pop2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada smo prvi put bili otishli sa uchiteljicom na exkurziju u prvom osnovne....bilo je 8 soba i 2 kupatila....jedan mushki i jedan zenski...samo shto je svaki imao po 4 tush kabine i CO.I jedne vecheri mi se spremili da idemo u krevet i sad idemo da se tushiramo,a kada smo prolazile pored mushkog wc-a Jovan se proderao ''uchiteljice obrishite mi guzuuuuuuuu....''...Mislim da ga je ceo sprat chuo...A sledece veche...ja i Goce se vratimo u nasu sobu posle tushiranja i ostavimo otvorena vrata...a prekoputa nas je bio taj Jovan i josh 2. s njim u sobu...i on ode da se tushira a nije poneo ni peshkir,ni pidzamu...pa je go 3put trchao kroz hodnik....a neka baba izashla na hodnik a on stoji go...kad se baba pochela krstiti i kleti decu....hahahaha....

nikoj:
Ja sam sa 5 godina upao u septicku jamu
Bio sam do grla u govnima>BUKVALNO
To se desilo i mojoj tetki...samo shto je bila odrasla zena....a njina sestra je zezala..pa 3 dana nije htela da joj pridje i da je pipne pod izgovorom:''smrdish na govna...fuuuuj'' :lol:
E pa ti zivish u Banja Luci!?Moja sestra se preselila tamo....shmrc...u kom delu grada zivish?

RyD:
I shta joj je hemicharka uradila posle toga???

Ukor!!! Šta bi drugo... ali, vredelo je!!! Umrli smo od smeha, celo odeljenje!!!
Andjelčić ima veliku petlju, stalno se svadjala sa svim nastavnicima, direktorku je zezala ...ma osnovna škola je bila full!!! Ja sam bila srećna što sam celo osnovno školovanje provela sa njom u klupi...bilo je puno zabave!!!

RyD:
To se desilo i mojoj tetki ...

I meni ... igrao sam se sa psom i jurio sam ga ... i ja sam mislio da je to blato neko ... pas pretrcao okolo , a ja da ga stignem sam preko toga ... i stanem nogom i upadnem preko glave unutra ... bilo je duboko ... da nisam znao da plivam udavio bih se :lol: ... imao sam sest , sedam godina meni se cini ... ako se secam ... 8) :-o :o

immph:
I meni ... igrao sam se sa psom i jurio sam ga ... i ja sam mislio da je to blato neko ... pas pretrcao okolo , a ja da ga stignem sam preko toga ... i stanem nogom i upadnem preko glave unutra ... bilo je duboko ... da nisam znao da plivam udavio bih se :lol: ... imao sam sest , sedam godina meni se cini ... ako se secam ... 8) :-o :o
Definitivno ne bih volela da mi se to desi.... ;-)

Osnovna skola. Cas matematike. Nastavnica - Jelena Ciganka. Pismeni je poceo. Andjelcic zna matu, razbijala je...imala 4. Ja nisam znala da saberem dva razlomka....Ja sam naravno, dve nedelje pre pismenog smislila sta cu i kako cu...Posto je nasa osnovna skola imala najgluplje nastavnike, malo genijalniji mozak je mogao sve da ih prevari ;) ...I, tako...ja uvijem desnu ruku u zavoj. Stavim neku maramu oko vrata i obesim ruku....Dodjem ja na cas mate, svi u panici, ja im se smejem....I, tako...pismeni u toku, meni dosadno....i odjednom mi sine ideja!!! Razmisljam se ja, zasto bih se dosadjivala i gubila vreme kada mogu da prepisem zadatke obeju grupa, kasnije dam nekoj teskoj strebercini da mi resi i dobijem petaju ko vrata veliku....i tako...uzmem ja olovku i pocnem prepisivati, ali se uz to i smejem....zato sto mi je smesno to sto ona ne zna koliko je glupa i slepa!!! Ona odjednom pogleda ka meni i pita me :" Opa, devojcice...pa ti to mozes da pises...ajde lepo ti da uradis ovaj pismeni" Ja pocnem jos vise da se smejem i kazem joj:"Mogu da pisem malo, levom rukom, ali krivudavo...i ne mogu da stignem da uradim geometriju, nisam ponela pribor...jel mogu sledeci cas (e, a ovo Jel mogu sledeci cas je bila najbolja recenica u skoli,,,svi su se lozili na nju i stalno su je govorili nastavnicima)..." Ona kaze: "dobro" (koja loodaca, ko jos radi pismeni iz dva dela??!!!, ma ona je skroz otpisala svoje... Ja sam inace znala da su nastavnici zaboravni ljudi, svakog dana gledaju toliki broj djaka...pa sam resila da ne uradim nista i da sledeceg casa dodjem sa istom pricom da mi je ruka bila polomljena... i naravno pritom bi imala resene zadatke....tako je i bilo....Sonja je ubola petaju iz mate....nikada necu zaboraviti tu scenu!!! Ne znam koliko je smesna, ali je za pamcenje!!!

Back