NAJSLABIJA KARIKA

Eeeee ljudi moji...Ne znate kako je taj kviz uradjen u Engleskoj.Voditeljka je odvratna zato sto takva i treba da bude, u tome je poenta kviza!!!!! :wink:
Svaki dan gledam na BBC-u i umirem od smeha...
Kviz vodi Anne Robinson, jedna simpaticna bakica koja je rodjena da podjebava ljude...
Ova nasa voditeljka samo pokusava da je kopira ,ali neuspesno :cry:

milicaanchy:
Da vidite kakva je hrvatska voditeljka :shock: Kod njih se kviz emituje svaki dan(cool),voditeljka je blaza,ali izgleda kako Vampirella

Njihova voditeljka je užasna!!!
Sandra ima stav, aroganciju i veoma je elokventna, dok Nina (hrvatska voditeljka) nema blage veze sa životom.
Naša verzija ovog kviza je fenomenalna, iako se ne emituje svaki dan.
U Hrvatskoj se emituje PONEDELJAK-SREDA, a ne svaki dan i njihov fond je mnooogo manji od našeg uprkos činjenici da je njihova valuta, kuna, osam puta jača od dinara!!!

SANDRA RULES!!!

Voditeljka mi se ne dopada zato sto je samo bedna replika Anne Robinson - voditeljke originalnog kviza koja je fenomenalna, i svako ko je gledao britansku verziju ce znati o cemu govorim. Taj fazon izgleda potpuno neprirodno i neprimereno ovim prostorima, i mnogo me nervira.

Voditeljka mi se ne dopada zato sto je samo bedna replika Anne Robinson - voditeljke originalnog kviza koja je fenomenalna, i svako ko je gledao britansku verziju ce znati o cemu govorim. Taj fazon izgleda potpuno neprirodno i neprimereno ovim prostorima, i mnogo me nervira.

Hrvatica kao navijena govori jedno te isto.Kad god se zavrsi krug ona pocne "Mogli ste osvojiti 10.000 kuna ali vi ste osvojili samo 1.000." i tako u krug do iznemoglosti.

Jel gleda neko Uzmi ili ostavi na Hrt 2 ? Meni je odlican.Gledam i italijanski i hrvatski.

Najslabija karika je jeziv kviz. Po meni najbolji koji se prikazuje kod nas. Voditelji svih kvizova treba da budu kao Sandra prema nekim "takmicarima". Sandra jeste prema vecini vestica zato sto se vecina uplasi, ili im nesto drugo fali (npr. malo mozga).

strani placenik:
Jedini kvizovi koji su mi OK su 'Sam Protiv Svih' i donekle 'Milioner' (a i on smara). Sve ostalo je :x

Ja da sednem na stolicu u 'Sam protiv svih' buljila bih u Ivana pa od mog znanja ne bi bilo nista :lol:

A Sandra je genije.Ja sam ponekad takva :twisted: Zao mi je sto nikako ne mogu da uhvatim Britansku varijantu jer znajuci njihov humor...

E znate sta mi je cudno?Na kraju svakog kviza ona poslednjem takmicaru cesto kaze:"Vi ste najslabija karika i odlazite kuci sa..." :shock: Zar ne treba da kaze najjaca karika. :confused: Pa zaboga covek je ipak pobedio

Back