- Poruka
- 501
Kresi ih nero K vreme ide
jer neko drugi to radi tajno najtajnije dok ti pises ovde 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije problem reci, problem je sto zena to mozda ne shvati ozbiljno.
Najbolji način da sebe ne uvališ u problem je da ga sam ne stvaraš banalnim selekcijama i svođenjem ljudi na opis u dva reda kako bi lakše manevrisao.to mi je najmanji problem,al to sto ce u reci u sebi,,ehh odavno ne sretnoh ovakvu budalu nema veze.. jel da?![]()
To su posledice kad zelis da sve perfektno funkcionise ,nosim se nekako sa njima..tesko je promeniti navike.Najbolji način da sebe ne uvališ u problem je da ga sam ne stvaraš banalnim selekcijama i svođenjem ljudi na opis u dva reda kako bi lakše manevrisao.
Honesty is the best policy...
Ne vidim ja tu problem, osim možda u tvom egu. Više iskustva obično fino išmirgla ego i dovede ga na gotovo pravu meru.
To su posledice kad zelis da sve perfektno funkcionise ,nosim se nekako sa njima..tesko je promeniti navike.
Pa druze ebemu misa,bas zato i napisao velikim slovima za Avanturu.znači svaki put pročitam najsigurnija žena na avataru![]()
A kod mene posle mora da se cepaju i drva
1) Mlada mama dok joj dete ne podje u skolu-cuvace muza i ako se zacopa jer joj klinac premali da bi sebi obezbedila egzistenciju ako je ljubavnik odbaci.
od takvih uvek sam bezao..
..........
najbolja je zena bez mozga...tema
ima i toga,navikla se dobro,,zaboravih da dodam u ovoj kombinaciji da ako i nije tako mlada mama, onda još bolje,
tada je lak plen kao ranjena gazela
Ma ja bih par studentkinja koje placaju kirije![]()