Najsigurnija zena za Avanturu

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije problem reci, problem je sto zena to mozda ne shvati ozbiljno.

Čovek je odgovoran za ono sto kaže, ne za ono što bi neko eventualno pomislio da je on pod tim podrazumevao.
Ali svejedno, tolika briga da ne možeš ostvariti jednu obicnu kres kombinaciju bez velikih peripetija kakvo je, avaj, to ničim izazvano i uz sva moguća upozorenja da se predupredi, emotivno iskliznuće lii očekivanje bilo koje vrste sa druge strane, Pokušavam da se identifikujem sa tim mukama i ne ide.

to mi je najmanji problem,al to sto ce u reci u sebi,,ehh odavno ne sretnoh ovakvu budalu nema veze.. jel da?:fdlan:
Najbolji način da sebe ne uvališ u problem je da ga sam ne stvaraš banalnim selekcijama i svođenjem ljudi na opis u dva reda kako bi lakše manevrisao.
Honesty is the best policy...
Ne vidim ja tu problem, osim možda u tvom egu. Više iskustva obično fino išmirgla ego i dovede ga na gotovo pravu meru.

Najbolji način da sebe ne uvališ u problem je da ga sam ne stvaraš banalnim selekcijama i svođenjem ljudi na opis u dva reda kako bi lakše manevrisao.
Honesty is the best policy...
Ne vidim ja tu problem, osim možda u tvom egu. Više iskustva obično fino išmirgla ego i dovede ga na gotovo pravu meru.
To su posledice kad zelis da sve perfektno funkcionise ,nosim se nekako sa njima..tesko je promeniti navike.:)

Za tebe bi bila neka kalastura kojoj je samo da ga primi a to si vjerovatno mogao skontati odmah kad je vidis, tako da ti je ova dilema sa godinama i djecom suvisna.
Udate zene izgleda posle odredjenog perioda u braku dobiju neku zelju da se jos jednom zaljube i prozive taj osjecaj, tako da vecina njih zapravo ganja taj emotivni trip.

Back