Najsigurnija zena za Avanturu

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.061
1) Mlada mama dok joj dete ne podje u skolu-cuvace muza i ako se zacopa jer joj klinac premali da bi sebi obezbedila egzistenciju ako je ljubavnik odbaci.

2) Zena u najboljim godinama-klinac u skolu,muz sve vise izlazi sa drugovima i na nju obraca paznju samo vikendom i po koje vece ,,

3)Zena u najacim godinama,Dete joj vec studira,18 vise, manje god su zajedno,sve je evcim delom monotono,,iste poze i seks samo po potrebi,isprazni se i
okrene se na stranu.

4)Zena koja uskoro postaje baka,sve joj bzv i sve vise razmislja jbt sta sam prozivela,,odrastanje dece,udovoljavanje muzu,titranje svakom koga mi njegova familija nametnula,,

5)Zena slobodna,prosla i ruzno i lepo..i zna sta ce sa svojim zivotom.

6)Zena u braku,muz joj uvek daleko,ili radi na privremenom radu u inostranstvu ili je sve cesce na poslovnom putu ..jedva i da imaju seks 5,6 puta godisnje,,

7)Slobodna zena,bez ikakvih obaveza prema ikom..

Sinoc sedim u drustvu,sa 4 razlicitih profila zena,jednoj je muz preko,drugoj pijanica,trecoj ostao da spava,,cetvrta je i on tu s,nama ali ocigledno joj muz neki mekusac jer ona celo vreme merka sa strane razne tipove koji prolaze,sede preko puta nas itd..
Razmisljam nek ide zivot jbg i ona imaju svoje potrebe ..ali koja bi bila idealna za avanturu.,,Sto manje emocija,bez pritiska..iskljucivo avantura(seks) koja nam ne namece dodatne obaveze a stim i na pocetku male pa vremenom i sve vece i vece probleme..?
Verujem da ovde ima jako iskusnih zena svih ovih profila,i da ce to biti jako korisne informacije nekom ko zeli da se upusti u nezaboravne seks avanture?;)

ja sam dosta razmisljao o br 1.

tu su po meni najmanje sanse da se odluci da ti se sveti ako zelis da prekines.
mozda i gresim.

I meni broj jedan deluje najsigurnije. Cak i da je dete prvi, drugi razred nema opasnosti.
Od ove cetri konkretne najbolja ti je ova sto je muz ostao da spava, jer vidis da je pusta da ide okolo sama. Najgora je ova sto ima muza alkosa, jer ona mozda gleda da pobegne od njega. Ova sto jij je muz u inostranstvu nije losa, al taj muz sigurno ima tamo neku, ne zivi u ceelibatu. Zamisli da je ostavi. A ova sto je dosla u pratnji muza...pa to ako volis svingeraj.:lol:

I meni broj jedan deluje najsigurnije. Cak i da je dete prvi, drugi razred nema opasnosti.
Od ove cetri konkretne najbolja ti je ova sto je muz ostao da spava, jer vidis da je pusta da ide okolo sama. Najgora je ova sto ima muza alkosa, jer ona mozda gleda da pobegne od njega. Ova sto jij je muz u inostranstvu nije losa, al taj muz sigurno ima tamo neku, ne zivi u ceelibatu. Zamisli da je ostavi. A ova sto je dosla u pratnji muza...pa to ako volis svingeraj.:lol:
Ne volim swingeraj,
moze da mi nastrada gooza tu..odkud znam,oni su malo i nastrani.:lol:

Kako ti stvori obavezu kad vec ima brak:huh:

Ne znam zeli te non stop zove :zper: mozda ostavi muza ako se zaljubi u mene jer sam bolji :smeker: i onda ti nakaci decu ako ih ima ili moras da je zenis jer te voli ubice se :rotf: ima svasta :aha:

Avantura znaci odete negde na neko putovanje ili na jedan dan i vodite ljuav imate sex porvodite se odete na neka lepa mesta plaza shoping, igrate se u nekom zabavnom parku :mrgreen: odete na rucak, setate se zagrljeni :flert: vozite autom.... sta god pozelite :aha: i onda se rastanete i vidite ponovo za nekoliko dana meseci :malav: .... i tako nikakve obaveze samo Fun i Sex <3 hihi :)

Back