Karika koja nedostaje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Karika koja nedostaje
Квазимодо?ko je za tebe lep, čisto da znamo merilo?
Lepota je merilo koje se menja sa vremenom, ali neki kriterijumi uvek ostaju. Fudbaler Suarez ili kako se već zove, šarmantan čovek, zdrava klasična muška lepota a ne neke bebi face
Pogledajte prilog 1471422
Nisam znala da je "naš"Bobi Marjanović. Ja sam se njega prvo setio kad sam video naslov teme. Jeste glupo reći ali ružan je mučenik za sve
Pogledajte prilog 1471400
Luka Modrić, za njega je teško naći konkurenciju
Pogledajte prilog 1471402
Ovaj naš me više podseća na kakvog Šiptara nego na Srbina (bez vređanja ikoga po ikojoj osnovi)
Pogledajte prilog 1471406
Mario Mandžukić, sad već bivši fudbaler, jedan od boljih hrvatskih fudbalera.
Pa, sad... ok, ako su to najružniji sportisti sveta, šta uopšte čini ružne ljude? Za ovo ostalo ne znam, ali za Novaka Đokovića znam da ovde ne pripada.
Ivona Dadić, austrijska sportistkinja npr. Prelepa je.
Pogledajte prilog 1471417
Ovakvim stavovima se satiru generacije jer pre gledaju na to kako izgledaju nego ko su i šta su i šta mogu da postignu.
Iz odabranih, Novak mi je i dalje najlepši jer imam obavezu i odgovornost prema njemu, a i realno gedajući, je najzgodniji.
Postavi sliku da se malo smejemo tebi.
Sjeo ja na terasu restorana u Splitu i vidim za jednim stolom igrači KK Split. Odmah mi je u oko upao jedan mladi bez dlake na glavi i nekako čudne lubanje. Odmah sam pomislio da je to neko povezan s Novakom Djokovicem što mi je konobar potvrdioPogledajte prilog 1471402
Ovaj naš me više podseća na kakvog Šiptara nego na Srbina (bez vređanja ikoga po ikojoj osnovi)
roditeljima su njihova deca najlepsa na svetu...Pale su ni na um dvije sportiskinje,jedna iz ex Yu,a jedna strana...ali mi je ruzno nekoga proglasavati ruznim.
To sto meni nisu lijepe,ne znaci da nikom nisu.