Z
Zaludjenici
Gost
Ostojic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno je Kasel odvratan!!!Ima toliko ruznih u NBA aa ne mogu da\ se setim.Evo Piller iz Kingsa,sta mislite?divac:definitivno najruzniji kosarkasi koje sam video su Duenjas i sem Kasel. Mislim da se tu svi slazemo.
Stvarno je Kasel odvratan!!!Ima toliko ruznih u NBA aa ne mogu da\ se setim.Evo Piller iz Kingsa,sta mislite?divac:definitivno najruzniji kosarkasi koje sam video su Duenjas i sem Kasel. Mislim da se tu svi slazemo.
Pa Divac je totalno simpaticansusjed:definitivno duenas, snaja je imaš ukus kažeš da nije ružan u licu e pa svaka čast ako on nije onda niko nije, uz njega mogu ali klasa niže ostojić, ukić, rakočević i divac![]()
Slazem se!!!!!Mia_@:Zasto je uopste bitno kako izgleda? On je kosarkas, a ne model. Prema tome, gledajte njegovu igru, a ne izgled.