Najromanticiji krajevi

Poruka
16.002
Postavljene su teme o mnogim krajevima, ali mislim da bi trebalo da postavimo temu i o najromanticnijem kraju. To je ono sto je slag na tortu u filmu i zasto nam se film provlaci u secanju i kada ga svi zaborave.
Ovo je moj najomiljeniji kraj. Tako je romantican. Ona ceka njega i pravi mu kolace. A on je moj najomiljeniji glumac.

Postavljene su teme o mnogim krajevima, ali mislim da bi trebalo da postavimo temu i o najromanticnijem kraju. To je ono sto je slag na tortu u filmu i zasto nam se film provlaci u secanju i kada ga svi zaborave.
Ovo je moj najomiljeniji kraj. Tako je romantican. Ona ceka njega i pravi mu kolace. A on je moj najomiljeniji glumac.

The Bodyguard (telohranitelj) ona izlece iz aviona i vraca se njemu ^__^ kraj je da se najezis ^^ najbolji kraj :)

getaway-300x231.jpg

The Getaway

Kroz sito i rešeto, umorna i štrokava romantika.

Tema je jako glupa (Sorry , iskren sam). Ja ne volim "Spoilere" , iz navedenih komentara sam video barem par filma kako ce da se zavrse , sto je jako glupo po meni. Koja je onda svrha gledanja , ako znas kako ce da se zavrsi film? :)

P.S Ajd' da i ja ulozim neki doprinos temi - "Notebook" mi je bio jako romantican od samog pocetka , pa sve do kraja. Ali to je film koji muskarac jednom odgleda i to je kraj. :mrgreen:

Back