najriba

hirajgoagain

Zaslužan član
Poruka
127.184
žene, šta radite kad naletite na neku naj-ribu, gde se vi osetite kao da niste nikakva riba. npr bili ste sebi OK ceo dan, i onda ste videli tu ribu i onda ste shvatili da se ništica (0)

pretpostavljam da se svakom to dešavalo nekad i kako ste to prevazišli

npr iščupali joj kosu, upisali se u teretanu, ništa, nekako preživeli, itd.

// malo ređe posećujem forum ali onda pročitam

e sad ovo osećanje ne mora da bude od sretanja druge žene, može i drugim putevima
moguće da sam već postavljala ranije ovakvu temu sličnu : ))

da li se možda pripremate unapred da se ovo ne desi i kako

*najrobi
sam pročitala (gl. grad Kenije)
*

Pomislim - Blago njoj, upala joj DNK u med.

Da li je pametno iskoristila lepotu.
Ili je neka ludakinja

žene, šta radite kad naletite na neku naj-ribu, gde se vi osetite kao da niste nikakva riba. npr bili ste sebi OK ceo dan, i onda ste videli tu ribu i onda ste shvatili da se ništica (0)

e sad ovo osećanje ne mora da bude od sretanja druge žene, može i drugim putevima

Kad naucis da u zivotu covek treba da se takmici samo sa sobom,bice ti lakse.

Al dobro izgleda, ovako treba da izgleda svako žensko, a ne jedna od 100. Pa se zapitam zašto je većina devojaka zdepasta, "nabijena", kratkonoga, niska, muškarci bolje izgledaju, bar imaju tu neku visinu pa ih to vadi, vitki.

Jesu li zene samo lepota ili jos nesto?
Zamisli da nemamo oci sta li bi nas onda privuklo kod zena :D
Poznajem zene koju nisu neke ribe,ali su lude ko struja da svaki trenutak proveden sa njima mi je jako dragocen.

Jednostavno mislim da svaka zena treba da ima svoje izgradjeno samopouzdanje(znaci ne izgradjeno na osnovu tudjeg misljenja), i da istice svoje jedinstvene kvalitete nekom je to lepota,a nekom nesto drugo.

Al dobro izgleda, ovako treba da izgleda svako žensko, a ne jedna od 100. Pa se zapitam zašto je većina devojaka zdepasta, "nabijena", kratkonoga, niska, muškarci bolje izgledaju, bar imaju tu neku visinu pa ih to vadi, vitki.
A dobro, tema bi trebalo da bude interno šaljiva, nemoj odmah bukvalisati i sipati mizoginiju.

A dobro, tema bi trebalo da bude interno šaljiva, nemoj odmah bukvalisati i sipati mizoginiju.
Ne mrzim ja žene, ja mrzim Boga što nas je stvorio ovakvima.
Iskaljujem bes i ogorčenje gde god stignem.
Dobra vest je da neću još dugo da te nerviram, imam sve moguće što može da se desi ženskim organima a nemam vezu a ni para da me operišu i da izvade SVE, nego po nekom zakonu vade se samo ciste veće od 7cm a endometrioza se vraća i + naši doktori nisu obučeni za operaciju endometrioze,
pored toga imam miom u materici, boli me karlica
Pored toga u obe dojke imam ciste ("policistične")

Prošli mesec sam primila transfuziju jer mi je menstruacija trajala 20+ dana + sa odlivima

A i inače život mi je upropastila ta menstruacija, koliko takmičenja sam propustila zbog krvarenja i bolova, na kraju sam zamrzela i sebe i svoje telo i svoj pol.
Ne volim ja muškarce, ja sam samo ...ogorčena, valjda.
I pišem ono što mislim, što tebi smeta.

Ja bih se rado menjala sa mestom pa i "skrndelja", ništa nije bitnije od zdravlja, a žene u najboljem slučaju ako su zdrave, tu je menzis.
Ceo život pelene i previjanje od bolova, @tema kad vidim dobru ribu zapitam se da li ima yebacha, da li će rađati, da li plače u sred noći od bolova, da li je možda srećna i ponosna, da li je više osoba a manje objekat ili obrnuto...

I onda na kraju pomislim: da sam muško, analiziram da li bi je yeb'o.

Evo primera, ja bih se i sa njim menjala da mogu:
Screenshot_20250810-122632_Google.jpg

Ne mrzim ja žene, ja mrzim Boga što nas je stvorio ovakvima.
Iskaljujem bes i ogorčenje gde god stignem.
Dobra vest je da neću još dugo da te nerviram, imam sve moguće što može da se desi ženskim organima a nemam vezu a ni para da me operišu i da izvade SVE, nego po nekom zakonu vade se samo ciste veće od 7cm a endometrioza se vraća i + naši doktori nisu obučeni za operaciju endometrioze,
pored toga imam miom u materici, boli me karlica
Pored toga u obe dojke imam ciste ("policistične")

Prošli mesec sam primila transfuziju jer mi je menstruacija trajala 20+ dana + sa odlivima

A i inače život mi je upropastila ta menstruacija, koliko takmičenja sam propustila zbog krvarenja i bolova, na kraju sam zamrzela i sebe i svoje telo i svoj pol.
Ne volim ja muškarce, ja sam samo ...ogorčena, valjda.
I pišem ono što mislim, što tebi smeta.
Pa to je to- internalizovana mizoginija. Kod tebe je toliko duboka da sam bila ubeđena da si najmizoginije muško koje je hodalo ovim forumom, a koje se predstavilo kao žensko da bi trolovalo. Ali kapiram da nisi, pročitala sam jednu temu koju si otvorila pre neki dan, pa onda... mea culpa.
~~~
Kad smo kod teme - ne bih svoje telo, lice menjala ni sa čijim. Jedino mi je bitno zdravlje. Iz principa, kakva kod da sam, nikakva budala koja se rodila s lepšom facom, zgodnijim telom, dobrom kitom... nije vrednija od mene zbog toga.

Volim da vidim dobre ribe
Moje drugarice su uvek bile dobre ribe.

Ne spremam se nikako 😂...

Kako preživeti? Veze nemam, ceo život su se za mene lepili neki dobri frajeri uprkos njih.. još od škole. Zašto ja ne znam. Možda opuštenost ili nešto slično. Mada, jedno vreme sam i ja bila devetka 😂

Povučeš se, priznaš njoj pobedu i to je recept

Poslednja izmena:

Back