Najprepoznatljiviji srpski brendovi 🙂

Nisi razumela,isti proizvod koji ovde koristis kupis tamo i vidis razliku
To ti i govorim...isti proizvod...ali ovaj put mi je nas ljepsi.🙂
Vecina nasih keksova su mi ljepsi od njemackih.
Nas "petit" mi je ljepsi od njihovog.Isto i vecina nasih napolitanki.Mozda je to stvar navike,ali nase mi se vise svidja.Isto tako smatram da je njihova i najgora cokolada bolja od bilo koje nase.🙂

Pa ne moze da bude lepsi ako u nesqviku koji se ovde prodaje ostane na dnu case secer a njihov se topi odmah jer je secer u prahu,coca cola nije ista,otvoris nasu kao da je izvetrila dok njihova udara na nos,paste za zube nisu istog kvaliteta,onda delta uvoznik bountya,snikersa,twixa,marsa,uvozi iz bugarske jer ima vecu zaradu pa opet nisu istog kvaliteta

Pa ne moze da bude lepsi ako u nesqviku koji se ovde prodaje ostane na dnu case secer a njihov se topi odmah jer je secer u prahu,coca cola nije ista,otvoris nasu kao da je izvetrila dok njihova udara na nos,paste za zube nisu istog kvaliteta,onda delta uvoznik bountya,snikersa,twixa,marsa,uvozi iz bugarske jer ima vecu zaradu pa opet nisu istog kvaliteta
Znam.Govorim samo o keksu.Ostalo je sve bolje i kvalitetnije.
Mada,da ti pravo kažem,generalno,naša hrana i kuhinja je još uvijek daleko bolja od njihove.
Tamo se na prvi pogled oduševiš svim i svačim,ali kad si malo duže tamo sve ti to dosadi i vidiš da i nije nešto.
Moja kuma koja tamo dugo živi mi je jednom rekla da bi joj najljepši poklon odavde bio vreća paprika.😀
A nije da i oni nemaju paprike,ali sve je izgubilo ukus.Sto i nas vjerovatno ceka.

Sad mi pade na pamet jos jedan nas proizvod koji mi je bio bolji od njemackog.
Korn fleks u neuglednoj zutoj kutiji,mislim da je neka fabrika iz Sremske Mitrovice proizvodila,nisam ga odavno vidjela,mozda vise i ne proizvode.Bio je jeftiniji tri puta,a ukusniji od bljutavih Nestleovih i sličnih stranih.

Back