Najpozeljniji forumas!

paz sad, Julian je stvarno nesto posebno, al mene zaobislo njegovo rveme
a vi sve mudro cutite
pa nece da vas izedu :aha:
:heart:

Šta da ti kažem, davno je to bilo, a ti si se odnedavno pojavila; ukratko, odlučio sam da starim dostojanstveno, da stavim akcenat na taj neki intelekt. Neki su već primetili tu težnju.
Znaš ono kao Klepton ili Sting; želim da komponujem komentare primerene mom uzrastu i to. U fazonu balade sa dubokom porukom. Znači da se dokažem i u tome. Misim neprimereno je da lomim tastature na nastupima i tresem glavom; nači sad sam u fazonu da sedim na barskoj stolici i kucam sa dva prsta anplagd, naočari i te munje.
Iskreno da ti kažem taj prokleti fizikus me je dosta sputavao da se iskažem u ostalim segmentima.

..mda..sting..tantrichke maratone ce forum preispitivati josh deset godina, i to je neshto..
Ako je iza mene ostao trag koji će doprineti boljem razumevanju seksualnog ponašanja Srbalja i ukoliko neka moja saznanja i veštine budu prihvaćene kao metode koje će upotpuniti način vođenja ljubavi među registrovanim korisnicima, smatraću da sam ispunio misiju zbog koje sam se ovoliko angažovao. :heart:

Svako je vreme njegovo. On je, takoreći, vanvremen.
Svašta bi čovek mogao da ti prigovori, ali stoji da si izuzetno objektivna i poštena devojka. :heart:

Back