- Poruka
- 28.672
Moj drug iz UK svake godine dolazi u bg i odseda/prenoci u nekom od bg hotela,tako da preko njega znam o nekim hotelima.On je najzadovoljniji bio u starom zdanju Slavije,gde je bilo oko 50e prenociste,ukljucujuci i svedski sto za dorucak,a pri tom su i sobe pristojne,a i jat-ov bus je na pljuckometar.Jedan od najpovoljnijih hotela je hotel "Prag" noćenje u dvokrevetnoj sobi košta sa taksama oko 5000 din.
U tom rangu i sa cenom i kvalitetom je hotel "Rojal"
Hotel "Park" je takođe tu negde.
Prosle zime,jedva je nasao mesto za prenociste u hotelu Prag,smz`o se da ne kazem kako,jer nije bilo grejanja.Niko mu se cak nije ni izvinuo!
Hotel `Royal`...ako je to u ul.kralja Petra...od njega takodje sam sve najbolje cula za taj hotel,koga su uzeli neki englezi..dosta je povoljan,hrana takodje,medjutim,tu je vrlo,vrlo tesko naci mesto,uvek je pun.
ali,kapiram da dama koja je trazila informacije od nas zeli da prodje sto jeftinije,mislim da sam joj bas lepe informacije dala u gornjem postu.njoj treba hostel,samo jeftino prenociste,a bas kod zeleznicke ih ima...blizu joj je i americka ambasada,a blizu je i stajaliste za jatov bus kao i minibus koji su svakako jeftiniji od taxija