Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.004
Septembar je inace najbolje vreme za odmor ukoliko nemate decu u skoli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Иначе моја грешка - до Сартија има 760 а не 860 км (780 ако се иде на гранични прелаз Прохор Пчињски), и цена за Вотерленд је око 30 евра.
Ево да и ја као преЦтавник студентарије изјавим нешто за дневник...
<snip>
У Грчкој обавезно треба пробати морску рибу, са нагласком на ораду или ципуру. Мало је скупља, али је.
Ако не идете својим колима можете изнајмити бицикл, скутер, квад или кола. Колика је цена за ова прва 3 не знам, али за кола је од 45 евра (Матиз, Саксо...) па навише. Међутим, често је потребно сачекати да аутомобил дође из Солуна, што може трајати и пар дана.
Када сте на Халкидикију треба посетити и Вотерленд, велики водени забавни парк. Улазница за одрасле је око 35 евра за цео дан, а за децу је нешто нижа. Такође у оквиру понуде Астра травела има неколико излета, од којих сам ја био на излету Робинзон, који је био, најео сам се ципуре ко нико (и пукао даску када сам скакао са брода
).
И за крај ево мало слика:
Поглед на Свету Гору - Вурвуру:
Плажа у Вурвуруу:
Поглед са узвишења на 100м од апартмана:
Поглед на Сарти:
И мало подводних слика:
Ако неког још нешто занима ту сам.![]()
Waterland je prosle godine bio 15€, da li je moguce da je ove 30€...????
Стварно?!Пи маму им *****, ал' се уграђују ови из агенције то није нормално - 32 евра за одрасле и 25 за децу за организован излет до Воретленда!
Ципура је риба, али негде те неће разумети ако тако кажеш, јер ту рибу зову орада - као код нас павлака и милерам. Мислим да је око 6-7 евра по комаду, и вреди сваки цент!![]()
Cipuro jeste piće i to domaća grčka rakija (nešto kao naša lozovača).Sjajna reportaza...jedino sto mi nije jasno je cipuro...ja sam bio ubedjen da je to pice (iako nikada nisam probao).
Стварно?!Пи маму им *****, ал' се уграђују ови из агенције то није нормално - 32 евра за одрасле и 25 за децу за организован излет до Воретленда!
Ципура је риба, али негде те неће разумети ако тако кажеш, јер ту рибу зову орада - као код нас павлака и милерам. Мислим да је око 6-7 евра по комаду, и вреди сваки цент!![]()