Najpouzdaniji polovnjaci su...

Nema Tihi pojma sta se sve vozi po Srbiji i sa koliko km a ljudi budu bas zadovoljni a upravo voze kola sa 500k km.
I ja sam pre nekoliko meseci uzeo jedan auto sa 390k km i ja sam ostao bez teksta kad sam je dovezao kuci iz carinskog skladista. Kad sam stigao zvao sam uvoznika a on se onako kao nerado javio misleci da nesto fali autu a ja sam nahvalio auto samo tako i rekao da skoro nisam vozio utegnutiji auto.
Nema zamerke,motor pali na zub,menjac i kvacilo perfektni,trap savrsen i samo se estetski spolja videlo par malih sitnica ali koje bi svako progutao jer je auto 2004. Radilo se o jednoj Skodi sa 1,9TDI motorom i tako sam je i prodao coveku koji je bio srecan sto je dobio takav auto za te pare.
Kad se setim da je kolega pre nekih 7 godina otisao u Holandiju i video Golf 1,9TDI sa 870k km kako onda da ne shvatimo vise da ta kola sa 500k km mogu da idu jos ko zna koliko. Kad se radi o nemcima eto dokaza da idu ali posto Tihi preferira japance i njih zna njemu su ocigledno ta kola krsine sto znaci da japanci izgleda ipak ne mogu da idu koliko nemci?
Samo ga cekam kako ce da okaci neki americki japanski primer kako je Toyota presla milion i tako neke slicne provale a setite se kako je taksista iz Cacka sa Oktavio presao milion tako da ta kola sa pola miliona ima da idu jos iha ha ali uz odredjeno ulaganje bio benzinac ili dizelas.

Back