Najpopularnije svetske (i nase) teorije zavere

Povišen holesterol i konzumiranje životinjskih masnoća - zabluda ili zavera farmacije u saradnji sa medicinom ??

izdvajam iz teksta:

-Znanstveni dokazi o štetnosti masnoće i kolesterola ne postoje.

-Kampanja protiv kolesterola najveća je prevara 20-tog stoljeća.

-Zasićene masnoće iz hrane životinjskog podrijetla ne uzrokuju ni debljinu, ni srčane bolesti niti kakve druge kronične civilizacijske bolesti.

-Debljina je bolest pretjeranog nakupljanja masnoće i ne ovisi ni o prekomjernom jelu niti o premalo tjelesne aktivnosti, već o neravnoteži u hormonalnom reguliranju masnog tkiva i metabolizma masti.

-Inzulin je primarni regulator nakupljanja masnoće, a ugljikohidrati – koji potiču izlučivanje inzulina – direktni uzročnik debljine.

-Bolesti srca i krvnih žila nemaju veze sa unosom zasićenih masnoća iz hrane. Pravi uzrok srčano-žilnih bolesti su kronične upale u arterijama, koje nastaju zbog pretjeranog unosa šećera, škroba i biljnih ulja bogatih omegom 6.

-Što više industrijski prerađene hrane konzumiramo, to više potičemo stvaranje upale, iz dana u dan. Ljudsko tijelo nije dizajnirano da bi moglo preraditi hranu nakrcanu šećerom, škrobom i omega 6 uljima.

statini – sredstva za snižavanje kolesterola – najprodavaniji lijek na kojem se zarada broji u stotinama milijuna dolara.

http://www.****************/2012/04...o-je-stetan-holesterol-i-zivotinjske-masnoce/

a kakve to veze ima sa zaverama?
Itekako ima, broj 11 znacajan je masoneriji :D ,
ocekujem da neko upuceniji o MM i zaverama kaze nesto vise...
11 slovo u americkoj abecedi je K, ti M.C. si ako se secam imala M.M za avatar?, i imas neke 11ice u datumu uclanjenja, pa ti vidi u sta si umesana...

postoje tvrdnje da je na prethodnoj slici samo efektom peska ispalo da ima 6 prstiju na levom stopalu, i da njen fotograf lazno tvrdi da je imala 6 prstiju
ovo je navodno njena normalna, (a ne montirana slika) . ja tu skorz desno u odnosu na levo vidim prazninu kao da je odsecen prst... hirurski ili fotomontazom?

MMgreenezoomtoes_pic.jpg
MMgreene_pic.jpg

tako da cover-up je na delu, mozda je bila vanzemaljac, reptil ili neki hologramski iluzorni robot program...

Itekako ima, broj 11 znacajan je masoneriji :D ,
ocekujem da neko upuceniji o MM i zaverama kaze nesto vise...
11 slovo u americkoj abecedi je K, ti M.C. si ako se secam imala M.M za avatar?, i imas neke 11ice u datumu uclanjenja, pa ti vidi u sta si umesana...

postoje tvrdnje da je na prethodnoj slici samo efektom peska ispalo da ima 6 prstiju na levom stopalu, i da njen fotograf lazno tvrdi da je imala 6 prstiju
ovo je navodno njena normalna, (a ne montirana slika) . ja tu skorz desno u odnosu na levo vidim prazninu kao da je odsecen prst... hirurski ili fotomontazom?

Pogledajte prilog 308292 Pogledajte prilog 308293

tako da cover-up je na delu, mozda je bila vanzemaljac, reptil ili neki hologramski iluzorni robot program...

o da, ja sam mason a merlinka alien... :lol:

Back