Najpopularnije ime u Berlinu prošle godine za dečake je bilo Muhamed.

Tek nesto preko 50% Amerikanaca su belci. Dakle, demografija se menja i ostali ih stizu.
Не.

Црнаца је константан број.

Латиноси живе у Америци од доласка сједињених држава на западне територије.

Новијих датума пристижу хиндуси, кинези, јапанци итд..итд...

Највећи деотих људи су нормални део америчког друштва, те немају намеру да попут зомбија поједу белце, већ желе да буду прави Американци, попут Џона Вејна, а не да уништавају Америку.

А кроз целу причу о мигрантима се провлачи теза да су мигранти зомбији који ће појести мозгове домицилном становништву, само кад се довољно размноже.

Та теза је неистинита.

Pa skoro su i dosli, ne?

Tek nesto preko 50% Amerikanaca su belci. Dakle, demografija se menja i ostali ih stizu.
Ево, рецимо, Пенелопе Круз, која је рођена у Шпанији, у америчким пописима се води као латино американка, а она рођена у Шпанији, типична европљанка.

Западне земље неће бити поједене од зомбија имиграната.

Не.

Црнаца је константан број.

Латиноси живе у Америци од доласка сједињених држава на западне територије.

Новијих датума пристижу хиндуси, кинези, јапанци итд..итд...

Највећи деотих људи су нормални део америчког друштва, те немају намеру да попут зомбија поједу белце, већ желе да буду прави Американци, попут Џона Вејна, а не да уништавају Америку.

А кроз целу причу о мигрантима се провлачи теза да су мигранти зомбији који ће појести мозгове домицилном становништву, само кад се довољно размноже.

Та теза је неистинита.
Sve ok, ne tvrdim da su imigranti ljudozderi, niti onanisem na hipotetsku propast zapada. Pisemo o tendencijama, a tu jest cinjenica da se demografija menja.

Ne znam tacno koliko su njih White Alone, 50-60%, ne vise. Politika otvorene juzne granice ce takodje uticati na promenu demografije i znacajno povecanje latinosa.

Tako je kako je.

Kad kazem Pariz, mislim na sire gradsko podrucje. U njemu imas manja naselja ili cak zasebne gradove poput Saint Denisa ili Clichy-sous-Bois (mozes naci snimaka koliko hoces koji su primer dobre integracije).
u kom smislu je Saint Denis "primer dobre integracije"?
bili smo ove godine u Parizu jednu nedelju... uzeli Airbnb u SD, imao sam utisak da sam u Senegalu a ne 10km od Ajfelovog tornja!
u cemu se sastoji ta "dobra integracija"?

Хиљаду тема са именом Мухамед на западу.

А истина је да муслимани пречесто дају име Мухамед, док Немци и Енглези и Француси дају најразличитија имена својој деци, тако да, иако има далеко више енглеске, немачке и француске деце,најчешће име је Мухамед.

Не зато што се највише муслиманске деце рађа.
U Nemačkoj tek nešto preko 50% su deca originalnih Nemaca .

Back