Najpodcenjeniji i najprecenjeniji znak(ovi) zodijaka?

• Začetnik teme Začetnik teme Tina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rakovi-Cezar,Felps,Zidan,Raul,Messi,Kempes,Tajson,Mek Gregor,Merkel svi su Rakovi pa vidite kakvi su

Najpodcjenjeniji znak je sigurno Djevica, koja vrijedi i postize u zivotu mnogo vise, te ima mnogo izrazeniji ego nego sto to astrolozi prikazuju.To je jako hrabar i produktivan znak, ali kad kazem hrabar ne mislim na stravstveno emotivni dio njihove prirode, jer u tom segmetu idu na sigurno i tu jesu ziherasi, valjda zbog one Venere u padu, ali produktivnost, odlucnost, disciplina na najvisem mogucem nivou.Michael Jackson, Dino Merlin( najveca zvijezda na Balkanu), Rocky Marciano ( nije kao boxer porazen nikada), ovaj MMA jedini neporazeni borac u njegovoj kategoriji Habib Nurmagomedov, da ne spominjem Tolstoja, Getea , Hegela itd itd
Rak je potcijenjen takodje Majkl Felps je Rak npr Zidan,Messi,Maragret Kort 24 gs titule teniserka Rak,Cezar je bio Rak, Merkel je Rak, Mek Gregor,Tesla,Mendel

Poslednja izmena:
Ribe znak su potcenjeni
Samo pogledaj ko sve ima jaku Ribu u natalu pa vidjeces sta znaci adaptacija.Nisu dzabe Ribe dualni znak i promjenljivi.Erdogan i Vucic su Ribe.Dodik je Riba,Djukanovic je podznak u Ribi,Djilas je Riba.Politicari generalno imaju jaku Ribu u natalu.Ribi je u prirodi da zaobidje pravila i sama planeta koja vlada njom se tako ponasa.A ko najvise voli da zaobidje pravila pa politicari.

Poslednja izmena:
Kako je neoliberalni kapitalizam uzeo maha, i kako se sve svodi na manipulaciju, laz, kako je u ime profita izbrisana granica izmedju politike i kriminala( Ribe, 12 polje, tajne radnje) zaista Ribe dolaze do izrazaja, ali ne samo Ribe nego i Blizanci, poput Orbana, Trumpa,Sulca i ostali promjenjivi znakovi poput Makrona Strijelca, Janse Djevice itd .

Populista Bosko Obradovic, kao opozicija Vucicu( iako je cak veci desnicar i od njega) je Blizanac.

Rakovi-Cezar,Felps,Zidan,Raul,Messi,Kempes,Tajson,Mek Gregor,Merkel svi su Rakovi pa vidite kakvi su

Rak je potcijenjen takodje Majkl Felps je Rak npr Zidan,Messi,Maragret Kort 24 gs titule teniserka Rak,Cezar je bio Rak, Merkel je Rak, Mek Gregor,Tesla,Mendel

Već sam pisao na ovoj temi i to baš o Rakovima, ali moram ponovo jer je taj znak stvarno previše podcijenjen. Evo par domaćih primjera.
Bivši premijer CG i dugogodišnji šef DB-a (u najtežem periodu raspada države, sverca i mafijanja) je bio rak.
Bivša vječita predsjednica Vrhovnog suda takodje, a mislim da samo ljudi odavde znaju koju moć je ta žena imala. Svima su se gace tresle od nje i stvarno je imala mooda do poda.
Znam ih još koji obavljaju baaaš ozbiljne funkcije i poslove.
Pisao sam i o mom bratu, kojeg zivot ne da je gazio nego ga je ubacio u masinu za mljevenje i okretao i okretao, ali sve je to on izgurao i to lagano.
Tako da... Pravda za Rakove!

Pošto se pomenuše i Djevice, mislim da taj znak trunke slabosti nema. Znam ih nekoliko, nevjerovatno hladni ljudi, bez trunke emocija, strasti. Poput upravnika koncentracionog logora. A ženske Djevice tačno zamišljam kako gledaju u plafon za vrijeme seksa... i kad završiš, samo te potapšu po ramenu - "dobar si bio" i okrenu se da spavaju.

Pošto se pomenuše i Djevice, mislim da taj znak trunke slabosti nema. Znam ih nekoliko, nevjerovatno hladni ljudi, bez trunke emocija, strasti. Poput upravnika koncentracionog logora. A ženske Djevice tačno zamišljam kako gledaju u plafon za vrijeme seksa... i kad završiš, samo te potapšu po ramenu - "dobar si bio" i okrenu se da spavaju.
Što bre ovako, hahahaha.
Ja sam prema njima dosta indiferentna jer slabo ih znam. Ali nemam takav dojam. Posebno žene , uprkos mišljenju da su sterilne, sve koje znam imaju umetničku crtu, jako lepo crtaju npr. Muškaraca ne znam puno.
A slabosti naravno da imaju, umeju da budu neviđeno isfrustrirani, besni na ceo svet što se ispoljava nekim ničim izazvanim zlobnim komentarima. Zemljani znaci najduže ispoljavaju frustracije to sam primetila, što je i logično s obzirom da ih najviše potiskuju.

Najpotcjenjeniji znaci su Riba i Vaga a najprecijenjeniji znaci su Lav i Ovan
Pricao sam sa poznanicom onda kad smo poslali na Eurovision Song Contest one tri Uraganke Ovna Lava i Vodoliju,toliko buke i naduvanosti i jedno veliko nista,naravno Jarac koji zna zasto je tu je pobedio,em djavolski izgleda em je nosio one cipele kao kopita em puca od samouverenosti
na 0:14 usmerava kameru sa "Dodji dodji"

Dugogodisnji " vlasnik" NK zagrebackog Dinama, koji je tom klubu ujedno i valjao i dobro ga opljackao :mrgreen: Zdravko Mamic, inace Rak sa predominatnim Lavom u karti, cini mi se 4 planete tamo( uvijek teatralan, sklon drami, vrijedjanju novinara itd) je ipak ovdje iskazao svoju tananu dusicu i emotivnu racju prirodu i vezanje za majku :mrgreen:
Banjac je Rak i glumi Cvarkova i non stop prica o Boskicevoj majci(mamicka,Rakovi i njihova opsesija sa majkom) mada u ovom slucaju baba je dominantna i samo kako baba kaze,jeste komicno na trenutke ali posto poznajem neke muske Rakove i znam da je ovaj rodjen 6 jula i Rak je posle odredjenog trenutka prestaje da bude smesno

Nekako mi je taj italijan sav feminiziran , ne mogu ajlajner da mu oprostim nikako 😁.

Sad smo poslali Vagu , prvo mi se pesma nimalo nije dopala i mislila sam šta koji q, a onda mi je ušla u uvo i strava je 🥳
A Ana (Konstrakta) je baš lik
Zraci sexipilom italijan
Vaga Vodolija sva kao sterilna,bolje da smo vrcavi Saru ili onu etno Zorju poslali bolje bi prosli no svaka cast na hrabrosti da se kockamo jer je pesma takva da moze da bude u top 5 ako publika provali,dobra je pesma,pevljivo je biti zdrava

Nekako mi je taj italijan sav feminiziran , ne mogu ajlajner da mu oprostim nikako 😁.

Sad smo poslali Vagu , prvo mi se pesma nimalo nije dopala i mislila sam šta koji q, a onda mi je ušla u uvo i strava je 🥳
A Ana (Konstrakta) je baš lik
Onaj Italijančić šminker je furundžija. Sto posto gura usisivač u peDu pa zove Hitnu Pomoć. Jedino što ima glas za neki Punk sastav. Da je pametan tamo bi se oprobao ali pošto je derpe on otide na LGBT takmičenje Evroviziju.

Back