НАЈОШТРИЈИ ПРОТЕСТ ВЛАДЕ СРБИЈЕ БЕРЛИНУ !

Да ли сте ЗА то да амбасадор Немачке буде протеран из С

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne razumem kako neki od učesnika imaju tu "moć" samoobmane, da tuđ prst u sopstvenom oku tumače kao tek neku zalutalu mušicu...Do mojega...Šta je trebalo onom nesretniku, Čedi (mislim na saopštenje LDP-a) da istrčava pred rudu, pa da brže-bolje posrče sve, onako bez 'leba...Bljak! Dalje, po toj liniji akrobatišu slični njemu ,zloglasne NVO& (samoproklamovani) analitičari i novinari.

Kako ide ona...Dug jezik, kratka pamet? :roll:

Može li se braniti ovakva budalaština od izjave?

nesha taxista:
Nevolja je što su problemi Vojvodine i Kosova izjednačavani još odavno, ustavom 1974., iako se radi o potpuno različitim stvarima.

Pa, i jeste i nije :D Da pojasnim...Različite stvari koje su usmerene ka istom cilju - razbijanju jedinstvene Srbije. Naime, nigde na teritoriji SFRJ se nije poseglo za tako "originalnim" rešenjima kao u slučaju Srbije. Dve pokrajine sa elementima državnosti, dva glasa koja imaju istu težinu na saveznom nivou kao "uža" Srbija. Nigde pokrajine osim u Srbiji.

Tako je počelo...

A Cobel nije naivan, šta više, rekao bih da je prefrigan igrač. Ušao u igru u pravom trenutku. I tu nije kraj. Biće još igrača sa klizećim s leđa... :wink:

Архангел:
Pa, i jeste i nije :D Da pojasnim...Različite stvari koje su usmerene ka istom cilju - razbijanju jedinstvene Srbije. Naime, nigde na teritoriji SFRJ se nije poseglo za tako "originalnim" rešenjima kao u slučaju Srbije. Dve pokrajine sa elementima državnosti, dva glasa koja imaju istu težinu na saveznom nivou kao "uža" Srbija. Nigde pokrajine osim u Srbiji.

Tako je počelo...
Da ja malo pojasnim, problem Vojvodine je regionalni i ekonomski, a Kosova nacionalni. A ukidanje autonomija donelo je još veći problem.
sunflowerv:
I vas su bombardovali ' 99 -te? :shock:
:roll:
Malo morgen!

Back