NAJORIGINALNIJI

Hellen:
Упознај се, ово је Бруно!
dsc015102ky.jpg

Šalim se! :lol:

vodili su me na konjske trke za rodjednan...en znam sigurno mia i nesto pametnije

e kako sad kad je rodjendan obicno ti uvale neko piche kao odradili su...a u skoli su morali da se trude
mada meni niko nista vise i ne poklanja, meni samo trazhe pichk.ku. bar da sam dobra riba nego oni tu neshot osecaju i laka sam i jadna. nije samo, al ja samo to vidim

Sviđa vam se? Ima toga još...
ugliestdog0mm5ei.jpg

The dog is a 14-year-old pedigreed Chinese crested and, unsurprisingly, has won the contest of the world's ugliest dog three times in a row.
uglydog9zm.jpg

Slatki mali...

Jedan moj drug je prevalio pola Juge(posto zivi dole a ja gore) i autobusom mi doneo rodj. poklon-prelepu lampu sa drvenom drskom od prirodnog drveta koje je sam nasao i abazurom od fotokopirskih omota razne boje.Fora je sto je lampa prilicno velika a i sam ju je napravio i jos preneo busom preko po' Juge i doneo u diskoteku!

Heh, nisam ga ja dobila...ali bilo je lepo danas videti batinog druga, koji mu je u cast nekih divnih vremena poklonio, ono pice koje su zajedno pili klosareci po kraju.

Heh, nisu se otrovali, a mogli su, mada ce njihov zeludac jos dugo patiti od tih vremena....

Frutela jeste originalni poklon. (:

hmm... dobila sam 2 chinije pune raznoraznih kolacha, u kojima su me nekoliko momenata posle uruchivanja umazali kompletno... u sred kafitja...
a nebulozni pokloni tipa sirtje, 2 soc sundjera, trulex i cd nekog potpuno nepoznatog kretena, najsocijalnije charape (grilonke), soc shampon i neka kupka koju ni shtapom ne bi trebalo dirati... to je vetj u mom drushtvu klasika...
e da... jednom su mi drugovi otishli u onu prodavnicu sve za evro i nakupovali desetak onih kompleta za devojchice tipa: torbica, karminchitj, ogledalce i cheshljitj; ili neke cipelice i odelo za barbiku... i slichno...

Мој бивши и ја шетамо Спенсом, беше то сад већ пре три године, и гледамо неку радњицу у којој држе оне фонтанице. У излогу она фонтана у облику славине из које тече вода наизглед ни од куда. Каже он мени: "Ја бих знао то да направим" и ја се покидам од смеха.

Ускоро нам је била друга годишњица и ја на поклон добијем такву фонтану коју је лично он направио. Данима је тражио делове и правио је на послу. Ставио је и каменчиће и вештачко цвеће, ма све. Да се разумемо, није то било ни близу оригинала по изгледу, али је функционисала, имала је пумпицу на струју и ја сам била стварно одушевљена. А иначе нисам неко кога је лако одушевити.

После пар месеци ју је однео код себе да је побољша, што никада није урадио, тако да је и дан данас код њега.

Hellen:
Била сам на мору а мој дечко је дошао пар дана касније. Стигао је пре него што је најавио, била сам надрндана што ме је пробудио тако рано...а још кад ми је рекао:''Не знам да ли ће бити незгодно...ту сам са једним пријатељем, Бруном''....Попиздела сам!
Сишао је до кола по ранац и пријатеља, а ја само кувам у себи, само ми је неки непознати тип фалио на летовању!:x
Дошао је горе, велики ранац му је био на леђима, али нигде не видех пријатеља. Онда ми је рекао:''Упознај се, ово је Бруно!''
Из џепа ранца вирило је мало, мало кученце, црна пудлица од месец ипо дана!!!:D
То ми је био најлепши поклон у животу!

Ovo je baš slatko :)

Back