Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 97.850
Ако нема слободе јавног изражавања, онда су медији део Приватне ствари и не могу бити део Јавне ствари.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i Marijan u 18+ terminu posle ponoći .Ja sam verovao u Animal planet,dok nisam primetio da Đuka i Martinović tamo često gostuju i ne dozvoljavaju sagovornicima da kažu šta imaju...Sve su preuzeli...
i Marijan u 18+ terminu posle ponoći .
Nasprem rts,pink,hepi,prva..su objektivni koliko je to moguce u ovoj zemlji.Uopšteno uzevši nisu,ali spram izbora koji imamo jesu.Pazi N1 i Nova S najobjektivniji e moji forumasi ispranog mozga
Bila je na Studiju BNa kojoj je televiziji Barbara ?
Baš prikladno.Bila je na Studiju B
Barbara je cool.Bila je na Studiju B
Ako pod cool misliš uncool, onda da.Barbara je cool.
N1 pravi one dokumentarce o tome kako je tadašnja opozicija ubila Zorana Đinđića.Mala Brankica to radi..Baš su super.Esktra su.Pazi N1 i Nova S najobjektivniji e moji forumasi ispranog mozga
Ne, N1 je film Vladalac, gde tvog predsednika podsećaju na njegovu sramotu a on crveni.N1 pravi one dokumentarce o tome kako je tadašnja opozicija ubila Zorana Đinđića.Mala Brankica to radi..Baš su super.Esktra su.
Pa ovaj misslim ovaj ... kao ženskaAko pod cool misliš uncool, onda da.
Kad je bio Djilas na pinku?Ili Boško?Kada je bio Vuk Jeremić?Sergej?Radule?pink ubedljivo, praktično jedino kod njih može da se saslušaju obe strane, nepristrasni su i nepotkupljivi
na drugom mestu je studijo b
Šta ćutiš sada?Odgovori.Kad je bio Djilas na pinku?Ili Boško?Kada je bio Vuk Jeremić?Sergej?Radule?pink ubedljivo, praktično jedino kod njih može da se saslušaju obe strane, nepristrasni su i nepotkupljivi
na drugom mestu je studijo b
ne ćutim nego nisam nonstop na netu kao tiKad je bio Djilas na pinku?Ili Boško?Kada je bio Vuk Jeremić?Sergej?Radule?
sto bi rekao Obama: "Jake Tapper left journalism to join CNN."Ja glasam za CNN