Visok,elegantan,obucen u odelo rafiniranog stila....za sobom ostavlja vazdusasti oblacak nekog diskretnog parfema.Hoda gipkim koracima,kao gazela,i samouvereno
sparta beogradskim bulevarima,pracen pohotnim pogledima,mladih lepotica.
Da.Taj opis bi odgovarao nekom retro vremenu,kada su muskarci stvarno bili MUSKARCI. Danas na zalost,vrlo je tesko cak i identifikovati,ko je muskarac a ko
zensko celjade.Muskarci nose duge zamrsene,reklo bi se sumnjive cistoce kosu.
Na glavi....neka izvrnuta carapa ! Na usima vise MINDJUSE !!! Iznad obrva,alkica se
klati iznad oka.Lice obraslo bradom,i to fazonirano isto kod svih.Muskarci deluju
potpuno klonirano.Na ulici ne mogu da prepoznam,ni skolskog druga.Glave klonirane
velike naocare,sa ogromnim crnim staklima.Da sve bude jos gore,svi su isto obuce
Pantalone farmerke.Kratak kozni kaputic.Na nogama,neke cirkuske patike !
Prosto mi je zao,sto se moja rodna grupa-muskarci,toliko izglupirala,feminizirala.
Nije cudo,sto sve vise cujem devojke dvadesetih godina,na pitanje kace svadba ?
Odgovaraju
a pogledajte koje kreature prolaze ulicama.Kazite mi vi,za koga da se
udam ???
sparta beogradskim bulevarima,pracen pohotnim pogledima,mladih lepotica.
Da.Taj opis bi odgovarao nekom retro vremenu,kada su muskarci stvarno bili MUSKARCI. Danas na zalost,vrlo je tesko cak i identifikovati,ko je muskarac a ko
zensko celjade.Muskarci nose duge zamrsene,reklo bi se sumnjive cistoce kosu.
Na glavi....neka izvrnuta carapa ! Na usima vise MINDJUSE !!! Iznad obrva,alkica se
klati iznad oka.Lice obraslo bradom,i to fazonirano isto kod svih.Muskarci deluju
potpuno klonirano.Na ulici ne mogu da prepoznam,ni skolskog druga.Glave klonirane
velike naocare,sa ogromnim crnim staklima.Da sve bude jos gore,svi su isto obuce
Pantalone farmerke.Kratak kozni kaputic.Na nogama,neke cirkuske patike !
Prosto mi je zao,sto se moja rodna grupa-muskarci,toliko izglupirala,feminizirala.
Nije cudo,sto sve vise cujem devojke dvadesetih godina,na pitanje kace svadba ?
Odgovaraju

udam ???