Najnoviji 5G telefoni i vindouz 11

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Nikad ali nikad ne kupujte 5g nove telefone. Imaju opciju da spijuniraju dok su ukljuceni stalno glasove iz okoline, sa akcentom na najzastupljeniji glas, a to je glas vlasnika tog telefona. Znaci recimo razgovarate uzivo licem u lice sa nekim covekom, ne preko telefona vec licem u lice. Telefon svojevoljno da tako kazem bez vaseg znanja i kontrole prisluskuje vas razgovor i onog trenutka kad se uspostavi konekcija telefona i interneta prebacuje sa vaseg telefona sve kljucne reci na megaserver i megazver kompjuter u briselu. U Briselu postoji megakompjuter najveci na svetu koji bukvalno sakuplja sve podatke o svakom coveku na planeti koji su u sistemu i imaju licne cipovane dokumente, i po potrebi na zahtev ih analizira i prezentira. Naravno sa tim podacima mogu da prave rzne statistike, i ko zna sta sve.

Neko ce reci ma sta me briga ja sam nebitan, zasto bi ja imao probleme kad ne pisam uz vetar. A moj odgovor je da niko vise nije bezbedan jer u nekom trenutku to ce imati negativne posledice po svakoga. Jer ti podaci o svim ljudima na planeti se ne prikupljuju za dobrobit ljudi na planeti vec za dobrobit satanista koji zele da zavladaju planetom i pobiju 93% ljudi na planeti.

Taj megakompjuter moze da izbaci o svakom coveku koji je u sistemu i ima licne cipovane dokumente na hiljade stranica informacija od toga sta ste u svakom trenutku govorili na ulici, restoranu, ili bilo gde gde ste se kretali pa do toga kako ste se ponasali na internetu, sta ste pisali, lajkovali, ko su vam prijatelji, poslovno sve o vama do najdetaljnijih tajni, sta jedete, sta pijete, gde se krecete do najsitnijih detalja u milimetar, sa kim ste se sastajali itd itd. Dakle bukvalno ali bukvalno oni ce moci da imaju o vama sve ako posedujete najnovije 5G telefone.

Neko ce reci pa jos nema 5G mreze na celoj teritoriji Srbije. ok to je tacno ali za tu funkciju prisluskivanja telefona okoline nije potrebna 5G mreza vec sami najnoviji telefoni imaju tu aparaturu u sebi. Razlika izmedju toga kad bude uspostavljenna 5G mreza na celoj teritoji je samo u tome da ce ti prisluskivani podaci trenutno prebaciti sa vaseg telefona u megazver racunar svetski a sada se prebacuju sa zakasnjenjem.

Neko ce reci to je netacno jer ja znam u svakom trenutku sta je u memoriji mog telefona a ti podaci koji se skupljaju su veliki gabaritno i nema ih u mom telefonu. Epa u tome je kvaka zato su ti novi telefoni opremljeni velikom memorijom na stampanoj ploci vaseg telefona za koju vi niste ni svesni a postoji. Ta tehnologija memoija je danas otisla jako daleko rtako da u jednom memorijskom cipu velicine nekoliko kvadratnih milimetara moze da stane nekoliko gigabajta memorije. A naravno vi ako ste povezani stalno na internet njima nije ni potrebna ta nevidljiva tajna memorija jer se vas razgovor licem u lice prenosi u realnom vremenu. A ako vas 5G telefon nije povezan na internet onda se to skaldisti u tajnoj memoriji. I sad ukoliko dugo niste povezani na internet onda ako se napuni memorija onda postoji algoritam da polako izbacuje reci tipa veznika ili manje bitnih reci. I sto je vremenski period veci da niste na internetu povezani onda se vise izbacuju reci koje nisu kljucne. Dakle ostaju kljucne reci.

To je to ljudi moji pa pamet u glavu i ne kupujte telefone koji izlaze danas. koristite samo telefone od pre 2, 3 godine oni nemaju tu mogucnost.

naravno i vindouz 11 ima tu moc da kontrolise i salje sve sta kucate na kompjuteru i govorite ako imate kamericu sa mikrofonom. Tako da gledajte sto duze da nemate vindouz 11 na svom racunaru.

Otkrio si Ameriku, a i toplu vodu... Svi smartfoni imaju neku opciju kojom se prepoznaju kljucne reci, i salju ti reklame na telefon koje naplacuju. O tome smo pricali ne jednom ovde.
Nego kako ti pade na pamet Brisel i cipovani dokumenti? Kako uspes da u glavi povezes nepovezivo, a i zaboravio si da pomenes sataniste, ne ide, ljutice se ljudi sto si ih zaboravio...

Otkrio si Ameriku, a i toplu vodu... Svi smartfoni imaju neku opciju kojom se prepoznaju kljucne reci, i salju ti reklame na telefon koje naplacuju. O tome smo pricali ne jednom ovde.
Nego kako ti pade na pamet Brisel i cipovani dokumenti? Kako uspes da u glavi povezes nepovezivo, a i zaboravio si da pomenes sataniste, ne ide, ljutice se ljudi sto si ih zaboravio...
Ako neznaju ko si i sta si sta ce njima onda ti podaci. A da bi znali ko si onda mora da imas indentifikaciju a identifikacija je kjuarkod ili barkod u tvojim cipovanim licnim dokumentima. Svaki covek na planeti koji ima licne cipovane dokumente ima jedinstveni kjuarkod licni za identifikaciju. Kjuarkod ili barkod je isto samo se graficki razlikuju a sustina je da je svaki kjuarkod zigosan sa tri sestice. Dakle svaki covek, svaki proizvod, svaka materjalna stvar na planeti ima jedinstven kjuarkod. To oni zele. A svaki kjuarkod ili barkod je zigosan sa tri sestice.

Pa bravo.
Koga bre briga kako se zovem, njima je bitno da na moju IP adresu posalju reklame.
zabole njih za reklame. oni imaju stamparije mogu da stampaju novac koliko zele, imaju banke mogu da pisu na bankovnim njihovim racunima cifre koliko zele i kome zele. Njima danas je bitan svaki covek da ga kontrolisu i po mogucstvu ubiju. naravno bitno im je da kontrolisu i resurse kako bi mogli da ih kontrolisu. Dakle resursi su bitni i kontrola ljudi. Drzave vec odavno kontrolisu i sve medjunarodne institucije i sve medije na svetu.

To rade vec jedno deceniju u Srbiji sta mislis sta rade napolju. Covece snimanju svaki razgovor I beleze svaki poruku sms, kao I poruke preko vibera, Instagram, messingera I ostalih sranja a ti pises tekst koji je mucno citati da nam kazes nesto sto svako zna
da sms i poruke i telefonske razgovore, ali sa najnovijim telefonima beleze i tvoj razgovor licem u lice koji vodis a da ti je telefon u dzepu ili na stolu. A to ranije nije bio slucaj

zabole njih za reklame. oni imaju stamparije mogu da stampaju novac koliko zele, imaju banke mogu da pisu na bankovnim njihovim racunima cifre koliko zele i kome zele. Njima danas je bitan svaki covek da ga kontrolisu i po mogucstvu ubiju. naravno bitno im je da kontrolisu i resurse kako bi mogli da ih kontrolisu. Dakle resursi su bitni i kontrola ljudi. Drzave vec odavno kontrolisu i sve medjunarodne institucije i sve medije na svetu.
Ti si glup targeting reklama je najvazniji u marketingu, obrazuj se malo.

da sms i poruke i telefonske razgovore, ali sa najnovijim telefonima beleze i tvoj razgovor licem u lice koji vodis a da ti je telefon u dzepu ili na stolu. A to ranije nije bio slucaj
To rade odavno, ti stvarno nemas pojma. Imas jedan eksperiment gde je lik stavio Nov system I govorio cat food nedelju dana, prvi put kada je otisao na net zasuli su ga reklamama za cat food

To rade odavno, ti stvarno nemas pojma. Imas jedan eksperiment gde je lik stavio Nov system I govorio cat food nedelju dana, prvi put kada je otisao na net zasuli su ga reklamama za cat food
Ja sam pisao ovde da sam razgovarao sa sinom da me boli zglob, i pitao ga jel' ima voltaren u stanu. Popili kafu, oba telefona sa strane, i ulazim na net a meni daje 100 fizioterapeuta i ortopeda na instagramu kao reklamu.
Ali to on ne zna, nego je nesto procitao od pre 10godina pa sad bulazni.

Sećam se da je Snouden pričao kako je ta njegova bivša agencija NSA špiunirala obične ljude širom sveta konkretan primer je naveo neku ženu iz Bejruta dok se presvlačila gledali su je preko kamere smart tv-a što je i komično i zastrašujuće u isto vreme da se time bavi Državna Bezbedonosna Agencija(NSA) i on se pobunio protiv takvih stvari.

Back