- Poruka
- 92.893
ti bi po svaku cenu da se upišeš?@Sensei ja primecujem da mog horoskopskog znaka nema ni na jednoj tvojoj listi koji se izdvaja po bilo cemu...
i nemoj mi sada takva ti Venera i tako to...da ne postanem i ja nepristojna
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti bi po svaku cenu da se upišeš?@Sensei ja primecujem da mog horoskopskog znaka nema ni na jednoj tvojoj listi koji se izdvaja po bilo cemu...
i nemoj mi sada takva ti Venera i tako to...da ne postanem i ja nepristojna
![]()
ne preteruj...ne bas po svaku...ti bi po svaku cenu da se upišeš?![]()
koji beše ono znak je u pitanju?ne preteruj...ne bas po svaku...
ali nagoni su to![]()
a ne ne...kada me bude na listi...znaces!koji beše ono znak je u pitanju?
skoro svi znaci su bili u nekoj kombinaciji... hmmm mislim da znam jedan....a ne ne...kada me bude na listi...znaces!![]()
Mesaju se ko vucic u sve .bez škorpije ne može da prodje pa to ti je
šta nepristojan Strelac?Ovan br.1, lav 2, bik 3, strelac 4, i ne znam ko bi jos mogao biti
to bezobrazno preko svake mereJarac naravno
1 Ovan
Pod upravom Marsa, planete koja je nazvana po bogu rata, Ovan je daleko najgrublji i najkonfliktniji znak zodijaka.
„Vatreni element koji vlada njihovim znakom čini ih strastvenim i spontanim“, kaže Andrea Scalisi, astrolog i vlasnik The Haven Shoppea. „Ovnovi nikada neće odustati od borbe — u stvari, oni su često ti koji je započinju.
Međutim, važno je napomenuti da Ovan ne pokušava da bude zao, sam po sebi. „Oni su samo brutalno iskreni i njihova impulsivna priroda im ne dozvoljava da se suzdrže“, kaže Skalisi. „U stvari, Ovnu ne bi palo ni na pamet da se filtriraju zarad diplomatije.
Ako u vašoj grupi prijatelja postoji Ovan, možete očekivati da će autsajdere izrešetati brzim pitanjima i šokirati ih svojom duhovitošću. "Nepristojno? Možda", kaže Skalisi. "Ali uvek ćete tačno znati gde stojite sa Ovnom."