najmucnija scena

• Začetnik teme Začetnik teme 1976!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

1976!

Iskusan
Poruka
5.110
Znam, vama nikada nisu pravili scene, i vi nikome niste pravili scene, pa je moje pitanje vezano za filmske mucne scene, ali da te scene imaju veze sa seksom, ljubavlju i tako tim
znate da obicno u filmovima strave nekom uzasu prethodi scena seksa, ili nesto slicno
u trilerima, akcionim i svim drugim, obicno je slicno
interesuje me opis neke scene koju pamtite, koja vam je mucna, koja vam se urezala u secanje

Znam, vama nikada nisu pravili scene, i vi nikome niste pravili scene, pa je moje pitanje vezano za filmske mucne scene, ali da te scene imaju veze sa seksom, ljubavlju i tako tim
znate da obicno u filmovima strave nekom uzasu prethodi scena seksa, ili nesto slicno
interesuje me opis neke scene koju pamtite, koja vam je mucna, koja vam se urezala u secanje
nerazumem kako to miš mučna...kad nekom vade arteriju, grkljan, oko ? ili neka svađa i to ?

Teško mi sad nešto pada na pamet, ali sjećam se scene iz Hrabrog srca, sa početka filma, kada nakon tajnog vječanja i ljubavne scene, vojnici idućeg dana pokušaju silovati Gibsonovu ljubav i konačno njeno brutalno ubojstvo.....ima i nekoliko scena iz hrv. filma Konjanik....

U crtanom filmu "Crvenkapa", mala devojcica ide sama kroz sumu da bi baki odnela hranu. Ali na tom putu nailazi opasni i lukavi vuk...ali kao sto je poznato uvek pobedjuju slabiji :)

bio je to neki film o ratu mosada i pelestinaca, ratu koji je prikriven, ratu izmedju agenata
ona je holandjanka, ali radi za one koji vise plate
u nekom baru namami jednog od njih, odvede u sobu
oni ga ujutro nalaze mrtvog, golog, na krevetu
kasnije je pronalaze, na njenom brodicu u jednoj od holanskih luka
zaticu je golu, u krevetu, u rano jutro
ona shvata zbog cega su dosli, pokusava sa svojim carima, a i nudi saradnju, na kraju moli
ubijaju je jednim metkom, prevo medju sise, iz improvizovanog pistolja sa prigusivacem, ali ne pada odmah, ne umire odmah
cutke prikuplja kucnu haljinu na grudi, tako da pokrije svoju golotinju
tetura se do stolice, uzima macku i miluje je nekoliko trenutaka
macka potpuno nesvesna zadovoljno prede dok njen zivot lagano curi iz njenog tela
njih trojica cutke stoje i gledaju
kada se njoj ugase oci jedan od njih pridje i razdrlji njenu haljinu, tako da je ostavi mrtvu i obnazenu u stolici

Kad je sex u pitanju sećam se par scena (probao sam na sve načine da ih nadjem na internetu, ali nisam uspeo)

1. Čovek se tušira, tuš kabina sa zamagljenim staklom, negde do pola
2. Vidi ženu kako se približava tuš kabini, i okreće se njoj ledjima
3. Ženi biva krivo, maltene samo što nepočinje da plače :D :D
4. On tad go ko od majke rodjen izlazi pred nju
5. Ona ga pipa rukama svuda po telu, vata za onu stvarčicu :D :D i počinje da ga ljubi (ona je pri tome svo vreme nasmejana i srećna=
6. On uzima peškir, navlači ka oko organa, a ona ga onako nasmejana ujeda za organ i tu joj on kaže "Oh cut that out "
7. On nastavlja da se oblači u isto vreme svadjajući se sa njom :D :D

Ne znam zasto, ali su meni domaci filmovi nekako mnogo realniji, mucniji,... iako su scene cesto manje krvave i strasne.
"Lepota poroka" kada dolazi kuci, okrece zenu kao predmet i saopstava joj da ce prvo imati odnos sa njom pa je onda pretuci. To mi je psiholoski strasnije od neke jezive scene.
"Noc u kuci moje majke" kada dovodi onog kepeca da siluje macehu.
"Vec vidjeno", ceo film je prozet seksualnim insinuacijama, ostvarenim i neostvarenim strastima, traumama iz detinjstva. Nije mi omiljen, ali smatram da je to najbolji nas fim!
"Necista krv" i njena seksualna zelja, pozivanje bolesnog sluge, koriscenje njegove blizine za izazivanje "strasti" i teranje od sebe... Ta istovremena zelja i strah same sebe... Sve mi je to strasnije od americke krvave scene.

Back